Wysłany: Nie Maj 04, 2008 10:44 pomocy -pytanie cospley
nie wiem czy tu można ale jak co to zawsze miejsce tego tematu można zmienic dwa potem nawet usunąć XD ,
ludzie potrzebuję czarne butu tak jakoś do kolan kozaki ale najlepiej bez obcasów albo z małymi kto ma pożyczyć ? potrzebuję na cosplay a nie chce na buty kasy wydawać (sam strój strasznie dużo mnie i tak będzi kosztować staram się jak najwięcej zaoszczędzić)
błagam nr 37, 38 a buty do stroju laviego z D.GRAY -mana
no drogo bo kurtke u krawcowej zamiawiałam już na to pójdzie ponad 100zł
+ spodnie(materiał) + opaska(farby do ubrań chyba będe potrzebować) młotek hmm i tu si e jeszce zastanawiam nie mówiąc że peruka kosztuje ok 100z ł XD
AkatsukiNoShin napisał/a:
I Ravi Cie dorgo wyjdzie
no drogo bo kurtke u krawcowej zamiawiałam już na to pójdzie ponad 100zł
+ spodnie(materiał) + opaska(farby do ubrań chyba będe potrzebować) młotek hmm i tu si e jeszce zastanawiam nie mówiąc że peruka kosztuje ok 100z ł XD
>_> Czemu dalas krawcowej ? Nieoplacalny biznesss
A peruke znajdziesz na Ebayu za max 20 zl + przesylka (jak co to ja teraz bede zamawiac peruki z Ebaya od "profesional onlly" ;3 Ale tak na dniu/dniach )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum