Wysłany: Nie Maj 18, 2008 07:11 [Polska] Zapowiedzi na rynku
Nooo to co nam polskie wydawnictwa zmajstruja
JPF
- Czeka nas premiera nowych serii Delux : Clover (CLAMP) | Uzumaki | Applased (Masamune Shirow - tworca GItS) i jezeli pojawia sie wogule w tym roku to dobiero w grudniu >_>
- Promocja pocztowek (z czego tylkoe Death Notowe sa warte uwagi )
WANEKO
- najblizszymi czasy uzubelni nam sie JPM 8 i wydany zostanie GTO 21 <3
- W tym roku waneko wyda jeden z dwuch hitow : Melancholy of Haruhi Shizuma lub Karin - chibi vampire (osobiscie chce KARIN !!!)
OTAKU
A otaku zarzuca nas chlamem : Akatsukiss 3 i kolejna czesc tego pseude death notowego czegos >_>
I wydali gre konwentowa w jaka warto zagrac <3 : Convention!
Pozatym Totorzaste wydanie Otaku jet cudowane <3
EGMONT
Kenshin stoi i nie ruszy
InuYasha i Ranma 1/2 beda ciegle wychodzic regularnie
Anime Virtual
Z starych tytulow:
Black Lagoon - vol. 6 - ostatnie odcinki!
Magister Negi Magi Negima!? - vol. 2
Na przełomie maja i czerwca pojawią się natomiast dawno zapowiedziane już nowości:
- Ouran High School Host Club - vol.1
- Japonia - moja ojczyzna (Furusato Japan)
No i oczywiscie nadal wydawany jest xxxHolic
Anime Gate
Wydadza Aquarion'a *_________________* (sa boscy i tyle x3)
To co w tym roku do mnie na półke z nowości trafi *udaje, że myśli* hmm... napewno kontynuacje wydanych już serii, Death Note, Angel Sanctuary, Gto, Naruto, Fma (?, z nim to jakieś problemy licencyjne chyba są...) i z nowych chciałbym Hirushiego , a na wydania delux też nie poskąpie . Czyli dla mnie tylko JPF i Waneko będzie miało wpływ .
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum