Wiec witam. Większość z was z pewnością mnie kojaży. Z nicku. Kiedys (na SF) byłam zwana Elin. Dawno dawno temu... 3 lata temu? Albo 2... hmm.. nie pamiętam.
A dlaczego podejście 6?
Shaman Forum
MiA
Forumex
ForumexII
Oyasumi
Sashimi
chyba że coś pominęłĸąm
imiona- Maria Wanda
nazwisko- jakieś jest
wzrost- 153 cm
waga- *tu zostało ocenzurowane ze względu na zbyt dużą wprowadzoną luczbę*
wiek-... em... no... 14 latek
ulubione mangi- Yami no Matsuei, Chobits, Death Note
ulubione anime- Dragon Balle wszystkie, Kapitan Tsubasa, Chobits, Shaman King
ulubione książki- po za tym że to co nie jest Krzyzakami, Rogasiem z doliny Rozkotki i Antkiem (BPrus) to oczywiscie Wiedźmin, Achajka, twórczość Stapena King, Tolkienowskie ksiażki.
zainteresowania- M&A pffffffffffffffffffff fantastyka, spanie, judo, Japonia, balet (ogólnie to taniec) harcerstwo,
wieś w której mieszkam - Warszawa (Wieś pod Sulejówkiem, Starą Miłosną, w okolicach Nieporętu)
ogólnie- Ogólnie to ostatnio mam obsersję na punkce filmu "Czterej Bracia", mangi Death Note, mojego pluszowego misia cocacoli, herbatki,
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
Gość
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 15:41
Witam witam ale musiałaś tak od razu negatywnie podejść do powitania ?
Jest jak jest serwerom zdarzało się padać i już ale ten jest płatny więc nie padnie ;p
Tak że to powinna być ostatnia rejestracja ;p
Się po prostu uzależniłaś od witania się z nami. To bezpieczne skrzywienie, wiec się nie przejmuj Kiedyś zhakuje to forum i je skasuje, wiec jeszcze później to powtórzymy Cześć
Heheh dobrywieczór
Myśle ze to już ostatni raz się witasz znaczy nie, że kaput z Tobą
heheh po prostu następnego forum nie będzie
I życze miłego pobytu na tym
ciao
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum