Ja też bardzo liczę na siatkarzy i na szczypiornistów.
Zawiodłąm się na tyczkarkach - szczerze, myślałam, że przynajmniej jedna przywiezie medal... No, ale cóż....
Siatkarki też nie pokazały klasy, liczyłam na więcej...
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 22:34
Blair napisał/a:
Zawiodłąm się na tyczkarkach - szczerze, myślałam, że przynajmniej jedna przywiezie medal... No, ale cóż....
Siatkarki też nie pokazały klasy, liczyłam na więcej...
Hm zawiodłam się też na szermierce >> do tego ten huh 'skandal' alkoholowy =="
Pływanie... zero nada nic nie pokazaliśmy... szkoda Otyli :<
No i siatkówka boli tym bardziej, że faceci odbudowali się w 2 tygodnie po zupełnie nieudanej lidze światowej... a nasze 'złotka' niestety kompletna klapa =/
_________________ E m b r a c e . y o u r . d r e a m s ♥
Może zawzięcie nie śledzę cały czas tego co się dzieje w Pekinie, ale co nieco udało mi się podejrzeć. Przyznać muszę, że spodziewałem się, że lepiej naszym pójdzie, ale nie jest tak źle Nasze siatkarki to naprawdę myślałem, że lepiej sobie dadzą radę, ale się przeliczyłem. Otylii to ja bym się już tak nie czepiaj bo dziewczyna dała z siebie wszystko i cały czas nie można być na topie... Ale naprawdę nie jest tak źle. Jeszcze się nam trochę medali sypnie pewnie Po cichu na siatkarzy liczę, bo jednak dają radę. Ale nie wybiegajmy za daleko w przyszłość
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 19:50
I po igrzyskach, następne za 4 lata w Londynie przyjemnie byłoby gdybyśmy zaprezentowali się lepiej =/
Na osłodę 2 srebrne medale - Maja Włoszczowska /kolarstwo górskie/ i kajaki K-2 kobiet - zdobyte w sobotę czyli wynik z Aten (10) powtórzony.
_________________ E m b r a c e . y o u r . d r e a m s ♥
Ale w klasyfikacji generalnej jesteśmy na wyzszym miejscu niż w Atenach. Mieliśmy więcej srebrnych medali. Jak dla mnie olimpiada udana, chociaż dużo faworytów zawiodło. Za to cieszmy się żę Ci niektórzy nie znani się wybili bo tak to by było krucho!! a te afery alkoholowe no to już bez komentarza. Porażka totalna
zdobyliśmy 10 lub więcej krążków czyli tak do końca źle nie było. po pierwszych dniach co sie działo to tragedia... takie potęgi jak Mongolia czy Zimbabwe były przed nami a potem tylko lepiej. 16 miejsce w klasyfikacji medalowej nie jest takie złe. Całe szczęście że mamy lekkoatletów dobrych i kajakarzy zawiodły mnie siatkarki i piłkarze ręczni, myślałem ze jakiś medal uda im sie zdobyć ale trudno.
teraz Londyn 2012, może być chyba już tylko lepiej
Mamy 20 miejsce!! Widze że kwiaty średnio sportem się interesują ja też właśnie liczyłam na siatkarzy i szczypiornistów!! No ale trudno. Bardziej to chyba pech zadecydował niż umiejętności. I syndrom Brazyli, no kurna z nimi tak przerżnąć a z Ruskimi wygrać!! A jak wam się podobało rozpoczęcie i zakończenie olimpiady (jeśli widzieliście)??!! jak dla mnie fajne takie... wschodnie!! Tylko cholernie długie...
Mamy 20 miejsce!! Widze że kwiaty średnio sportem się interesują
osz kurde, no to źle gazety czytam mniejsza, najważniejsze są medale a co do sportu to kwiaty głównie interesują sie piłką nożną
Kayo napisał/a:
A jak wam się podobało rozpoczęcie i zakończenie olimpiady (jeśli widzieliście)??!!
widziałem tylko kawałek fajerwerków ale bądź co bądź stadion mają fajny może nam taki Chinole zbudują na Euro 2020
aaa nie podobało mi sie to że dziewczynki podmienili, tzn. tą co miała śpiewać... no ale wszystko miało być idealne, nawet bezdomnych i ubogich wygonili z Pekinu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum