Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 12:57 Paringi
Potrzeba tu tzw 'tematu na węża' który rozkręci dyskusje na jakimś poziomie a najlepszy i nie mający końca to...
p a r i n g i XO
Mój typ na finał = Naruto i Sakura
Dlaczego tak:
- Pasują do siebie, mają podobne osobowości, znają się i działają razem, są przyjaciółmi = najlepsza, solidna podstawa pod romantyczne zainteresowanie
- Kishimoto stwierdził, że uczucia jednego bohatera z mangi zostaną odwzajemnione - nie sądzę, żeby zostawił głównego bohatera na lodzie, do tego bohatera który od czaptera 3 wie dlaczego, i okazuje to w czynach, Sakura jest bardzo ważna osobą w jego życiu
- Naruto osiągnie to, czego nie udało sie Jiraiyi - zostanie Hokage, uratuje przyjaciela, zdobędzie dziewczynę, którą kocha aka Sakurę (sytuacja Jiraiya x Tsunade ci co czytaja mange wiedzą )
- Sakura zmieniła sie pod wpływem Naruto, to on ja zainspirował, aby wreszcie przestała być kulą u nogi i zaczęła trenować. Poza tym ona sama to widzi, przestaje być samolubną dziewczyną (uratuję Sasuke >dla Ciebie<), scenki z początków Shippuudena pokazują, że Naruto po time skipie wywarł na nie duże wrażenie *blush blush*
- Inni bohaterowie z mangi widzą co się święci
Yamato i jego słynne zdanie ;3
Sai komentujący, że Sakura jest wyjątkowo łagodna w stosunku do Naruto (przypomina słowa ojca Shiki, że kobieta jest zawsze łagodna dla swojego mężczyzny - cytatu dokładnego nie pamiętam więc nie będę fałszować )
Dlaczego >nie< SS/NH?
SasuSaku - Nie muszę komentować dlaczego nie bo Sasuke już to za mnie zrobił. Nie był i nie jest Sakurą zainteresowany, powiedział to dwa razy, rzucał w nią jabłkami, znokautował i zostawił na zimnej ławeczce, późnej próbował przeciąć w pół swoja kataną...
Sama Sakura stwierdziła na ich słynnym pożegnalnym momencie, ze Sasuke musi jej nienawidzić, bo tak na prawdę nigdy nie chciał z nią rozmawiać i zawsze ją ignorował.
NaruHina - Brak rozwoju w mandze od chunin egzam, brak interakcji pomiędzy nimi, brak rozwoju jakiegokolwiek, brak przesłanek, że Naruto ma jakiekolwiek uczucia związane z Hinatą w sensie romantycznym, dalej Hinata nie ma romantycznych intencji co do Naruto o czym mówi sam databook i Kishimoto http://i118.photobucket.c...SL/naruhina.png
Wszystko jest winą filerów =/
Inne które widzę to; ShikaTema, KibaHina, może NejiTen choć nie jestem nimi zainteresowana więc wypowiadać się nie będę ==" (Sasuke x death )
-> Zastanawia mnie czy mogę rozwinąć kwestię yaoi?(SasuNaru ) albo ewentualnie stworzyć oddzielny temat jeśli ktoś ma coś przeciwko ale to niech mod się wypowie XD
_________________ E m b r a c e . y o u r . d r e a m s ♥
Mi to zwisa i powiewa... ostatnio populatny jest paring nauSasu Albo NaruIta.... a co powiedzie na NaruItaSasu?
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
-> Zastanawia mnie czy mogę rozwinąć kwestię yaoi?(SasuNaru ) albo ewentualnie stworzyć oddzielny temat jeśli ktoś ma coś przeciwko ale to niech mod się wypowie XD
A po cóż to ma się mod wypowiadać? ;p Yaoi to nic złego ;p a poza tym... nie ma nic w regulaminie przeciw temu... [tzn. w regulaminie nie ma nic o yaoi, ecchi, itd. XD]
SasuNaru ja również lubieć ten paring ;3 ItaNaru również może być ;p albo... KakaIru :3
Ale NaruItaSasu? tego jeszcze nie widziałam ;p
patezę na ten temat i nagle z brzdękiem wpada mi do głowy ItaSasuNaru nigdy tego nie wiedziałam
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 20:54
Namida napisał/a:
ostatnio populatny jest paring nauSasu Albo NaruIta.... a co powiedzie na NaruItaSasu?
On jest popularny cały czas szczególnie w Japonii
Namida napisał/a:
Albo NaruIta....
Tachiii-kunnnn
Noire napisał/a:
A po cóż to ma się mod wypowiadać? ;p Yaoi to nic złego ;p a poza tym... nie ma nic w regulaminie przeciw temu... [tzn. w regulaminie nie ma nic o yaoi, ecchi, itd. XD]
To może zostawmy ten temat paringom hetero i zróbmy starą dobrą strefę yaoi/yuri
Poprosiłabym o założenie, patronat i wyznaczenie zasad, że jak komuś nie pasuje to niech omija albo odjedzie z warnem *aww jak za starych dobrych czasów żeby było*
Noire napisał/a:
NaruItaSasu? tego jeszcze nie widziałam ;p
Zrobiłam video z pół roku temu z tym zestawieniem
Jedyne paringi, które toleruję to Shika/Tema i Neji/Tenten . Jeszcze nie skończyłam pierwszego sezonu oglądac a się domyślam, że pewnie do końca shippudenów nic ciekawego się w tej kwestii nie wydarzy (NaruHina, SasuSaku i reszta nie wypalą, zgadłam?) XD.
Ach paringi ;]
To może ... Shikamaru i Temari eee ... nie wiem jakoś nie przepadam za większością
Kiedyś Sakura i Sasuke, ale ostatecznie po zbyt długim przebywaniu przed komputerem zwątpiłam w ta parę =='
Jeszcze trochę przychylam się jeszcze ku Sakurze i Naruto
Nie wspomniałam tu o moich wymarzonych paringach yaoi ... Mam lekko spaczony umysł, dlatego też nie będę o tym wspominać
Saskuś to taki sexy boy, że mu się wszyscy należą, ni ? Ja bym mu odrazu dał, hmm... kogo, żeby się cieszył ? Może jego własną kopię cienia ?
*trzask* Post miał być na poziomie (a moje obiektywne zdanie go ma ? )
Garaa x hinata... wyobraźcie sobie, ja nikogo lepiej sobie nie wyobrażam .
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 15:50
Futaba napisał/a:
NaruHina
Brak jakichkolwiek interakcji od 300 chapterów, yeah.
Smigolx napisał/a:
Garaa x hinata... wyobraźcie sobie, ja nikogo lepiej sobie nie wyobrażam .
Nawet niezły crack. Lepszy niż SasuHina bleah ;/ (jeden z nielicznych cracków których nie trawie XO)
Interesujące paringii z drugiej pułki które lubię =
Kiba x Ino
Shikamaru x Sakura
Kakashi x Sakura
(toleruje Sakurę z /prawie/ każdym poza Uchihami)
Temari x Hidan (hell yeah!)
Itachi x Konan
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum