Zna ktoś? Lubi? Nienawidzi? Chce się zapoznać ? Polecam każdemu kto lubi "kryminały" lub dawkę schiz .
Tsukiko Sagi, projektantka bardzo popularnej maskotki "Maromi" (różowy piesek).
Po wielkiej sławnie firma oczekuję jeszcze lepszego pomysłu. Tsukiko wracając wieczorem do domu po kolejnym bezowocnym dniu zostaje zaatakowana złotym kijem bejsbolowym przez "Shounen Bat'a", małego chłopca jeżdżącego złotymi rolkami. Niedługo potem jak nie trudno się domyślić odbywają się kolejne napaście, a głównym powiązaniem ich jest nagłe wielkie komplikacje w życiu każdej postaci, a tuż przy granicy załamania pojawia się Shounen Bat, który "pomaga" ofierze.
Każdy odcinek to odrębna historia postaci (pomijając zakończenie, chociaż go jeszcze nie widziałem to przypuszczam, że główny wątek to tylko początek i zakończenie ), a cały postęp sprawy obserwuje dwóch detektywów, którzy pewnie też popadną w mocny stres , jeden z nich jest młody i opanowany oraz starszy, bardziej wybuchowy. Paranoia Agent trzyma mocno w napięciu i ciekawi nie schematyczną fabułą . Zwrócić można tutaj uwagę na słabą kreskę, która jak na bodajże 2004 rok jest nie najlepsza, ale to już sprawa drugoplanowa, więc zachęcam .
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
strasznie zeschizowane to jest ogladalam kilka filmikow z tego i czytalam kilka recenzji ale jakos nie moglam sie za to zabrac
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
Zobacz, zobacz, przebrniesz przez pierwsze dwa to reszta sama poleci
Jak dla mnie najbardziej schizową postacią jest staruszek .
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum