i w sumie nie wiem czy wam sie spodoba ale znalazlam to wczoraj w nocy i do rana siedzialam zeby przeczytac wszystko
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
,
ten avatar jest zbyt smexy zebym mogla przestac sie na niego gapic >D
prawda ze Hikaru jest super cudny i uroczy ahhh <rozplywa sie>
taaak, w halooween byla piekna scena HaruhixHikaru
a swoja dorga zmiana avka nastapila w skutek marudzenia Noire ale z drugiej strony jakby nie marudzila a ja bym zobaczyla cos takiego to z wywalonym jezorem bym zmienila na taki
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
Wiem, że miałam zacząć czytać coś innego (Katekyo Hitman Reborn!), ale jakoś wzięło mnie czytanie mangi OHS Host Club.
Jestem właśnie na momencie jak grali w filmie (złe charaktery itp.), jak Tamaki zobaczył, ze Haruhi ma łzy w oczach, zlał łotrów,a ona mu powiedziała, ze jej szkło kontaktowe wypadło To też jest dobry moment.
A Takashi jest jeszcze piękniejszy w mandze *____*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum