Waaaa.... ma wiele shiz, ma shizy ciągle i nagminnie, i zawsze, i wszędzie, a najwięcej po oglądaniu horrorów i graniu w niektóre chore gry
Osoba pode mną ... (a tak ostatnio zmuszona zostałam do oglądania komedii romantycznej) niech będzie, że ma kogoś kogo baaaaardzo (wszyscy wiemy w jakim sensie) lubi (drugą połowę cytryny jak mawia moja nauczycielka )
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
takk... very zmęczona... chociaz sama nie wiem czy przepisywaniem czy ogólnie życiem ;p
Osoba pode mną naoliwiała kiedyś klawisze w klawiaturze, żeby się je łatwiej przyciskało oo~~! xDDDD ((tak jak ja dziś xDDD ;p tzn spacje.. albo pół spacji bo mam na dwie dzielone ;p alta prawego i backSpace'a xDDD ;p ))
naherbaciła... znaczy przez przypadek wylała kiedyś herbatke na klawiature. to prawie to samo oczywiscie klawiaturka już nie żyje
osoba pode mną nie ma nigdy na nic czasu
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
skąd ja to znam , taa... a jak już się ma to na pierdoły przeznacza xDDD.
Osoba pode mną mnie nie lubi xDDD.
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
i to nie jeden. i pewnie jak zwykle nic z tego nie bedzie TT_TT
osoba pode mna je dużo słonecznika
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
ostatnio jem tylko słodkie rzeczy, więc raczej nie słone
A osoba pode mną chce powiedzieć coś ciekawego
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Opening !
... Pewnie, ze chcę
Ale nie wiem czy 50 sposobów zjadania 3bita możne kogoś zaciekawić
Osoba pode mną ... lubi chodzić, bądź w ogóle była kiedyś w teatrze/operze/operetce czy co tam jeszcze chcecie
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
dzisiaj idę, choć nie przepadam (czy jedno z drugim nie jest sprzeczne xDDD?)
osoba pode mną już spała ;p.
Opening !
tak właśnie, ale to nic nowego. wiem jednak, że jutro znów czas okupować empik. tak nareszcie 3 kłamca
osoba pode mną potzrebuje cukru. teraz natychmiast.
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
Osoba pode mną jest uzależniona od jakiegoś serialu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum