osoba pode mna lubi Fighting Dreamers zespolu FLOW <jeden z openingow Naruto>
tak mnie wzielo ostatnio na te piosenke
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
Darłem dzisiaj pyszczek śpiewając to (fałszując ).
Osobie pode mną, najbardziej spodobał się pierwszy opening z Bleach'a (sam za wiele nie widziałem )
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
osoba pode mną UWIELBIA kawę. ale wyłącznie z ekspresu. fusom mówimy stanowcze NIE.
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
nii, ja wlasnie szukam sobie jakiegos przyjemnego shonen aia badz tez yaojca do obejrzenia
osoba pode mna musi w koncu zetrzec kurze w pokoju
ja chce bardzo zwlaszcza ze na komikslandii juz jest od 4.11 a w mojej ksiegarni <jedynej w miescie w ktorej sprzedaja mangi TT_TT> jeszcze nie ma
osoba pode mna chodzi pozno spac
Osoba pode mną utrzymuje kontakty z jakimś psychopatą O_o
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
Za dużo takich znam, ostatnio jacyś chcieli mnie zjeść O_o"...
Osoba pode mną zaraz ucieknie !
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum