Czy ja wiem czy to tak dużo? Policzmy hmm dwa GB na USB i na kompie jeszcze z trzy GB jak nie więcej... no dobra trochę tego jest (ale shounen-ai też mam).
Osoba pode mną nie lubi poniedziałków! (Bo ja osobiście nie znoszę!)
ja chce sie wyspac. wakacje moga byc. wszystko moze byc o ile dadza mi sie wyspac
osoba pode mna ma czarna wizje jutra.
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
ooo tak... jutro... pierwszy angielski z nową poupychaną grupą z dwóch kierunków O___o ... łomg... a potem 2h wolnego.. bo trza czekac na jakies zajecia bilblioteczne O___o ... nie mieli już kurde co wymyśleć =.= ehhhhhhhh............ i znowu sie nie wyspie
osoba pode mna ma czarno białego kota który ma humory warte 5 latka
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
słuuuchaaam, oczywiscie ze slucham. aktualnie w tej chwili kiedy pisze slucham "Freak on a leash" z unplugged Korna
osoba pode mna nie rozumie kto to wymyslil, zeby zajecia byly na 8 rano
Pytanie źle sformułowane ;p bo albo "osoba pode mną, nie wie, kto wymyślił, żeby zajęcia rozpoczynały się o 8 rano" albo "osoba pode mną nie rozumie, po co ktoś wymyślił, żeby zajęcia rozpoczynały się o 8 rano" ;p ale podejrzewam, że chodziło o to drugie ;p Więc moja odpowiedź brzmi, że tej osobie chyba chodziło o to, że rano umysł jest "świeższy" i lepiej pracuje ;p
Osoba pode mną, właśnie coś pije xDDD
Aaaaaajs tiii griiin a umysl rano wcale nie jest swiezszy tylko zaspany najlepiej sie mozgowi pracuje miedzy 10 a 14 i to jest naukowo udowodnione
osoba pode mna ma wielkie nic-mi-sie-nie-chce
oooooooooo tak........ boshe jak mi sie nic nie chce.... xDDDDDDD .. .no dobra od biedy moge iść spać xDDD ;p ale po za tym.. to totalnie nie mam siły na nic.. oprócz leżenia na wyrku i ... lezenia xDDD
Osoba pode mną lubi leżeć na ławce na wykładach/szkole <<tak jak fi xDDD>>
osoba pode mna nie zaliczyla w tym roku zadnego konwentu TT_TT
Nie kojarzę już dobrze, ale chyba na jakimś byłem ".
Osoba pode mną ostatnio się bardzo pozmieniała .
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum