Wysłany: Pią Mar 28, 2008 20:35 Ohayo!
Uwaga uwaga, nama przedstawia sie należycie (a to juz coś )
nick: nama (zawołaj tak na ulicy a na pewno się odwrócę ;3 )
imię: takie ło ... '
data urodzenia: tamto stulecie ^w^ (tym co sie nudzi albo po prostu są maniakalnie ambitni mogą sobie sprawdzić w profilu )
lubię: zachowywać się a-normalnie (czyli normalnie w mniemaniu własnym)
ulubiony cytat: "but why is the rum gone?"
Najbardziej... chciałabym milion dolarów i święty spokój do końca życia *w* (ewentualnie zadowolę sie zdaniem prawa jazdy w najbliższym czasie)
Zazwyczaj... wkurzam innych ' (nie żeby mnie to jakoś bardzo martwiło ... kolejka do zabicia mnie jest już taaaaaaaaka długa że 100 osób w te czy wewte nie robi różnicy )
Muszę... zabrać się za swój projekt (air gear) bo mnie wywalą za obijanie się Najchętniej... poślepiłabym na Kaworu ** (wczoraj wróciła mi na niego faza ale mogę tez ślepić na inne bishe *.* )
Rzadko kiedy... się nudzę
Lubię... słodycze ! *x* (my sweet sweet chocolate *.*) i bishów oczywiście (zwłaszcza z innymi bishami >:3 )
Unikam... piosenek przy których moja przyjaciółka może śpiewać i tańczyć (z niewyjaśnionych powodów ona wpisała kiedyś dokładnie to samo u siebie w ankiecie )
Potrafię... rozpłakać się na zawołanie (przydatna umiejętność), ponoć rysować ale tu bym sie kłóciła oxO
Z łatwością... wymyślam głupie odpowiedzi na takie pytania :3
Kiedyś... zrobię porządek w rysunkach (taaaa.. no jaaaaasnee )
Sama... rozbrajam i naprawiam komputer (żeby nie było, że tylko rozwalam )
Nigdy... nie miewam kaca
mini ankietka którą kiedyś wypełniałam (z minimalnymi zmianami) :3
Dzieńdobrywieczór Abym się nie rozpisywał za bardzo, powiem tylko cześć więc... cześć Miłej zabawy życzem
hmm ja wiem ze Ty rysujesz!
to chyba Ty narysowalas takiego ziomka z twarza psychopaty ktory chcial zjesc kota XD
mialem to przez jakis czas na tapetce XD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum