Wysłany: Pon Mar 31, 2008 16:12
Jedker napisał/a:
alathriel napisał/a:
<wzrusza ramionami> dobra to nie ja
aaa za pozno ;d
dzieeewcze jeszcze troche i zginiesz pod nawalem prosb w stylu "narysuj mi to, narysuj mi tamto " ;x
wiesz kiedy nagle rozłączyło shaman center przepadło mi całe pm a z tego co pamiętam miałam coś narysować trzem osobom ale zabij mnie nie pamiętam co == nie kopiowłam pm'ów na dysk bo po co i okazało się że to był błąd '
Potrafię... rozpłakać się na zawołanie (przydatna umiejętność),
ja też! ja też!
nama-mrożonka taa?
Chyba Cię kojażę... Czekaj, czekaj... czy to aby nie z Tobą i Anuś próbowałyśmy upolować pewną postać z Jigoku Shoujo? ;*
Witaj!!!
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
aaa za pozno ;d
dzieeewcze jeszcze troche i zginiesz pod nawalem prosb w stylu "narysuj mi to, narysuj mi tamto " ;x
wiesz kiedy nagle rozłączyło shaman center przepadło mi całe pm a z tego co pamiętam miałam coś narysować trzem osobom ale zabij mnie nie pamiętam co == nie kopiowłam pm'ów na dysk bo po co i okazało się że to był błąd '
to skoro lista jest czysta to sie wpisuje pierwszy !!!!!!!!!!
narysuj mi prosze Tsunade <3 ta z Naruto ;3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum