Z ważniejszych informacji - kocham fakt, że na filologii 90% stanowią studentki, jestem zuym chuopcem, który zawsze wszystkich namawia na imprezy i alkohol XD Aha, jestem ogólnie kochany i uwielbiany XD
Heheh, ale mam nadzieje że poszedłeś na ten kierunek z powołania hehe;p Ja bym tak przynajmniej każdemu mówil
Witam Cię serdecznie i i hmm.... nooo to na razie tyle :p pozdrawiam
Jakiś nie Marshowy ty jesteś jak dla mnie No nie uwierzę, że Ty to Dabu do póki nie przeprowadzę odpowiedniego dochodzenia A więc się bój! No i cześć tak na razie
kocham fakt, że na filologii 90% stanowią studentki, jestem zuym chuopcem, który zawsze wszystkich namawia na imprezy i alkohol XD Aha, jestem ogólnie kochany i uwielbiany X
bardzo interesujące informacje xDDD
khem... witam na forum
p.s. a swoją drogą to skąd jesteś? XD bo nie chce mi sie czytać i szukać w tych wszystkich pełnych uwielbienia postach do ciebie ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum