Zarejestruj się u nas lub też Zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 

Poprzedni temat :: Następny temat
OG Site - promo screen i ...
Autor Wiadomość
StabiL 

Wysłany: Czw Maj 01, 2008 21:20   OG Site - promo screen i ...

Jak większość pewnie zauważyła na stronie pojawiło się ogłoszenie zapowiadające uruchomienie strony spod stajni Otaku Gate hehe;p :P
W tym poście mam zamiar pokazać hmm "promo screen" ale zanim to nastąpi prosiłbym o Wasze opinie i sugestie na pewien temat. Otóż strona będzie opierała się głownie o tematyce M&A, jednakże takich stron na internecie jest już dużo. Problemem więc będzie wybić się i dostrzeć do szerszej publiczność... z tego też względu pytam Was, czego chcielibyście od strony dotyczącej M&A? Co na niej powinno być? A czego nie :) Chodzi mi o każdy aspekt strony zarowno jeśli chodzi o forme jak i treść...

Poniżej prezentuje tzw. "promo screen" i tutaj równiez mam pytanko:D Czy zachęca on do zajrzenia na stronę ? :>

Fi 
Die my dear...

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 00:52   

dopiero pod koniec tekstu załapałam o co w ogóle chodzi ;p ymm.. promo screen jest fajnyyyyy xDDD I like it ^^

a co ma na niej byc, a co nie... <patrzy krzywo> yyy... no wiesz... anime.. .manga... i te sprawy xDDDDDD ... szczurze mówiac, nie pomogę bo nie mam siły myśleć, ale sądzę, że znajdą się tacy cacy ludzie, ktorzy będą wiedzieć i coś napiszą prawda? <patrzy na potencjalne ofiary> :sweet: X_X

makaryn 
True Otaku
Vamo' alla Flamenco

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 18:19   

Moim zdaniem promo screen jak najbardziej zachęca do zajrzenia na stronę :) Podoba mi się pomysł z założeniem jej ;) Co ma być na stronce? Cięzko powiedzieć, ważne aby była przejrzysta, ładna - to sprawi że user od razu nie wyjdzie. Potem od razu może nastawić się na download, więc ten musi być, najlepiej gdyby był obszerny, ale to już inna sprawa ;) Dobrze byłoby, gdyby znalazły się na tej stronie różne działy, a nie kilka na krzyż, wtedy użytkownik będzie miał wrażenie, że strona jest duża i też nie wyjdzie od razu :) Co ma być w tych działach? To co jest związane z mangą i anime, chociaż na początku dobrze nastawić się na parę "konkretów" (ale jakich nie wiem...)

Kluczem do skucesu jest: Dużo miejsca na download i różne pliki, systamatyczne aktualizacje, najlepiej przez jakąś grupę newsmanów itd. ładny wygląd no i wysoki ranking w google - gdy się go wypracuje, to już nic oprócz lenistwa stronki nie zatrzyma :)

AkatsukiNoShin 
Royal Otaku
GEASStard

Wysłany: Sob Lip 12, 2008 02:28   

:fack-off: : KIEDY ?

Tresc strony ma to do siebie ze wychodzi w praniu ;3. Co tyczy sie pomyslow to owszem mam pomysl nawet i na cala strone aczkolweik jednotematyczna (brak mi tylko zdolnosci by ja stwozyc T_T) a tu mowimy o tak rozleglej i rozwijanej tematyce ze hooo hoooo.

I ktos widzial gdziekolwiek dobra stronke na temat calkego M&A ktora jest dobrze prosperujaca ? Mi do glowy nie przychodzi zaden pomysl. A nie no ! Jest ACP !

Jak co to radze sie ukierunkowac ... a potem mowic o tresci.

ALL HAIL EMPEROR LELOUCH ! ALL HAIL EMPRESS C.C. ! ALL HAIL BRITANNIA !!!!

Futaba 
Begging Otaku
niach niach

Wysłany: Nie Lip 13, 2008 16:26   

Mnie osobiście zachęciłyby np. recenzje anime wychodzących na bieżąco. Są kalendarze z informacjami, co ma kiedy wyjśc, jednak recki zazwyczaj pojawiają się dopiero po pewnym czasie.
Poza tym marzy mi się wreszcie zobaczyc normalny polski dział o serii gier Touhou, które są bardzo mało popularne w Polsce (chociaż w innych krajach jest pełno maniaków) m. in. przez to, że nikt o nich nie pisze XD. Jest wprawdzie touhou.prv.pl ale ta strona jest prawie pusta od długiego czasu.
Przez głowę przeszedł mi jeszcze np. zbiór doujinshi albo jakichś innych fanowskich wypocin.
Mnie osobiście takie rzeczy by zainteresowały, ale nie wiem jak innych ;D .

Akai-Neko 
Death comes...

Wysłany: Sro Lip 16, 2008 09:14   

StabiL napisał/a:
Jak większość pewnie zauważyła na stronie pojawiło się ogłoszenie zapowiadające uruchomienie strony spod stajni Otaku Gate hehe;p :P

Więc właściwie to kiedy strona ruszy? ;p

StabiL napisał/a:
Czy zachęca on do zajrzenia na stronę ?

Oczywiście, zachęca ;3

A co do tego, co miałoby być na stronie, to poprzednicy się wypowiedzieli X_X

"Powinnam umrzeć z uśmiechem na twarzy, prawda?"
"Lepiej zasłużyć sobie na honor, niż go posiadać."
"Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie"

..:: Otakus Gatus ::..

Dołaczus: ... p.n.e.
Postus: maximus

Odpowiedz do tematu