ja myślę że oddam, ale mam jeszcze do pełnoletności...y...*liczy* cztery latka. to sobię poczekam...eh... mówią że starość nie radość... (starosć zaczyna się po 20 ) A młodość? Nietrzeźwość
heheh starość też była nietrzeźwością ;] no Namiś, o ile w ciągu 4 latek ci sie nie odwidzi ale warantuje ze to nie jest nic strasznego XD
btw cholernie podoba mi się aknieta którą Ci dają do wypełnienia niektór pytania żywcem wzięte z naszego "testu niewinności" XD
_________________ Na co komu posiadanie władzy nad kosmiczną równowagą, na co poznawanie tajemnic losu, jeśli nie można zwyczajnie czegoś wysadzić?
z tego co mi wiadomo to mozna oddawac od poniedzialku do piatku a w niektorych miejscach nawet w soboty
wiadomo... tylko w Kielcach robią takie specjalne akcje i zbiórki... ostatnia była bodajże w kwietniu, chyba nawet co miesiac to jest. Tak czy owak, bardziej sie opłaca iść na takie coś i niż do stacji krwiodastwa, jakiestam ma się potem badania jeszcze specjane... no tak czy siak, iść trzeba
Tak czy owak, bardziej sie opłaca iść na takie coś i niż do stacji krwiodastwa, jakiestam ma się potem badania jeszcze specjane
ale idąc na stacje krwiodastwa możesz powiedzieć że chcesz zeby przy okazji wykonali Ci wsie badania krwi - i robią to bez problemu i za darmo taki mały gratis dl honorowych ludziów
_________________ Na co komu posiadanie władzy nad kosmiczną równowagą, na co poznawanie tajemnic losu, jeśli nie można zwyczajnie czegoś wysadzić?
ale idąc na stacje krwiodastwa możesz powiedzieć że chcesz zeby przy okazji wykonali Ci wsie badania krwi - i robią to bez problemu i za darmo taki mały gratis dl honorowych ludziów
heheh wiem wiem, ale tu nie chodzi o te badania standardowe czy tam jakies po prostu są jakies speciały;p bo ludzie jak chodza juz oddawać, to własnie wtedy gdy organizowane są te akcje
coo za nie-alturiści <powiedziała aurorek chodząca po czekolady > ale Miichaś właśnie o tym mówie - idziesz oddać, mówisz co chcesz za badania i Ci normalnie robią taka promocja, wiesz ;]
coo za nie-alturiści <powiedziała aurorek chodząca po czekolady > ale Miichaś właśnie o tym mówie - idziesz oddać, mówisz co chcesz za badania i Ci normalnie robią taka promocja, wiesz ;]
heheh ale nie chodzi i takei zwykłe badania, tam sie dostaje jakieś zniżki na inne czy nawet dal studentów za darmo... no tylko tyle że nie byłem nigdy to nie wiem a na plakatach które oglaszają to, to patrzyłęm tylko na date stąd wiem ze mnie ostatnie ominęlo bo jak byk był plakacik przy wejściu na uczelnie;p
echh ja też nie mówie o zwykłych Michasiu ;]' wiem że ja przynajmniej w S-ciu miałam tak ze szłam, mówiłam chce żebyście do tego mi zrobili wszystkie badania i robili normalnie, za darmo, w wyniki przychodziły razem z wynikami standardowymi <tzn na HIV itp >
no Namiś, o ile w ciągu 4 latek ci sie nie odwidzi
hmm... jak mi się odwidzi to niech każdy w Warszawki przyjdzie mnię obić!
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
Hieh... już trzy razy byłam u oddawania krwi, jestem tez dawcą szpiku kostnego i zapisałam się jako chonorowy dawca organów do transplantacji (ale jestem skromna );D
A tak w tematach igły... za pierwszym razem to jak to cholerstwo zobaczyłam to myślałam że padne na zawał... ale było nieźle, zemdlałam tylko raz i już więcej nie mam ochoty bo dostalam do picia takie wstrętne paskudztwo błeh
Moja kumpela jak mnie po oddaniu krwi widzi to się ze mnie śmieje i mówi że mogę być chodzącą reklamą środków trzeźwiących
Ale ogólnie krew będę oddawać... masochistka jestem, lubię widok krwi, a i pajączki lubię więc luz
_________________ Dlaczego krzyż
uśmiech
rana głeboka
Popieram takie akcje i chętnie bym oddała swoją krew bo jest zdrowa i obdzieliłabym nią jeszcze dwie osoby Tylko, że mój organizm źle to znosi i od razu mam pass aut Serio żeby przeżyć tyle czasu w szpitalach i nie móc pomóc innym chorym masakra! Głupie ciśnienie! Żeby mdleć od upustu takiej małej ilości krwi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum