No więc, jeden z najbardziej popularnych tematów starego forum A, że nasze nowe trzeba ożywić, więc dlaczego by nie? Mam obietnicę od Noire że nie będzie krzyczeć XDD <bynajmniej na mnie >
Zaczynajmy!
Przypominam zasady: oceniamy nick, avatar, samego usera, podpis XD
UWAGA: tylko bardzo proszę o normalne, konstruktywne i wyczerpujące oceny Nie chcemy, żeby zrobił sie z tego zwykły spam, więc z góry prośba do modów - posty typu "avatar: spoko, user: fajny, podpis: może być" dałoby się po prostu usuwać, tak w wolnym czasie? To tyle
_________________ Na co komu posiadanie władzy nad kosmiczną równowagą, na co poznawanie tajemnic losu, jeśli nie można zwyczajnie czegoś wysadzić?
nick-jakoś nie mogę rozpracować
avek- z saiyukiego
podpis- też z saiyukiego, drugi cytat podoba mi się najbardziej
user- jeszcze nie miałem okazji poznać, z tego co w postach naczytałem to chyba siostra aurolka (ale bym gafe puścił, jakbym nie trafił ), podejrzewam że młodsza
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Smigolx,
av- a girl... hm... ładne
nick- Smigol xxx chyba jakoś tak
user-- nie znam jeszcze ale wyfaje sie spoko
podpis- z jakiego to dzieła? W wiedźminie było podobne ale inne też o waleniu lustrem w łeb
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
Dobra... Oczyściłam temat... A teraz proszę aby posty były bardziej rozwinięte niż ostatnim razem...
Namida,
Avatar: z inuyashy, tak? ;p Szczerze przyznam, nie oglądałam tego anime ;p Ale przyznam, że ciekawa ramka ;p
Nick: Ładne ma znaczenie. Ogólnie rzecz biorąc, podoba mi się ;p
User: Na razie nie mam zastrzeżeń.
Podpis: Czcionka gotycka ;3 Ładne :3
Avatar: Oczywiście bardzo ładny, mimo że widziałem już bardzo wiele avków tego typu Nick: Jak nick Noir po francusku to czarny, możliwe też, że chodzi o anime którego zupełnie nie kojarzę, a pewnie mam czego żałować User: Jak prawie każdego tutaj i Ciebie nie miałem jeszcze przyjemności poznać, mimo iż jesteś tutaj moderatorką Przeglądając posty stwierdzam, że to inteligentna i ciekawa osoba, chociaż jak mówię - wiele jeszcze przede mną Podpis: Jeśli chodzi o te wykrzykniki i pytajniki to jak najbardziej się zgadzam
Makaryn!
nick- z makaronem mi się kojarzy, powinien (?)
podpis- własono ręczny, więc ładny i ciekawy, widać że chłopak ma wprawe w sygnaturkach !
user- nowy tak jak i ja, więc wiele nie powiem w końcu, żeby się poznać z całym forum musimy sie tutaj dobrze zagrzać
PS: Namida, cytat jest z wiedźmina ;]
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Opening !
Smigolx
Nick - hm... dziwny
podpis- Fajny
user- Nie znam Cię ale wydajesz się milutki^^
Edit: Wyżej prosiłam aby takich postów nie pisać! Wydaje mi się, że niektórzy mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem.... Tak trudno spojrzeć trochę wyżej?
avatar- twarz która ujawniła sie na tymże obrazie wykazuje głęboką więź z własnym ego, którego jak można się spodziewać nie ma wcale. ja to powiedziałam? odbiło mi, nie przejmuj się
user- niestety nie dalne było mi poznać bliżej tego nader inteligentnie wyglądajacego usera.
podpis- mężczycna ukazany na tym sygnaturku wygląda nie ładnie ma taką gUią minę
Smigolx,
av- Higurashi? Poznałam odrazu! Muszę sie wreszcie za to wziąśc Naprawdę takie fajnie?
nick- było... Smigol xxx
user- juz trochę poznałam chyba. Wydaje sie miły!
podpis- cytat i Higurashi!! :D
MoonDance,
av- hm.... znam ten zdjeć... widziałąm go duuuuuzo razy ładny
nick- Księżcowy taniec? hm... fajnie
user- niestety nie znam kompletnie.... chyba...
podpis=- czytat po engliszowemu. Rozumiem!
Namaida!
Nick- Z tego co wyczytałem to po J. oznacza łze, więc nie dość że ładny to jescze ma ciekawe znaczenie
Podpis- A powiem Ci, że ciekawy pomysł z tą czcionką ala z DN
Userka-Bardzo aktywna na forum, więc większym problem nie będzie ją poznać
BTW. Cytat z Higurashiego, który w tym anime jest hmm.. bardzo ważny !
BTW(2?). Ja milutki !!!? Chyba jak śpię
Opening !
Smigolx
nick kojarzy mi się z tym golumem z władcy pierścieni XDD
av ciekawy taki w mrocznym klimacie XD
podpis smutny ale w większości przypadków prawdziwy
user nie znam za dobrze...
_________________ prosiłam o szczęście a dostałam życie abym potrafiła cieszyć się ze wszystkiego...
Drakonis,
Avatar: Jak to sama powiedziałaś "avatarek z jakiejś strony bleach", oczywiście bardzo mi się podoba ;3 [świetny jest ten moment, gdy płatek spada na ziemię i światło się rozjaśnia :3]
Nick: Oryginalny z tego co pamiętam, sama go wymyślałaś, przekształcając parę literek od "dragon", mam rację? ;>
User: Bardzo fajna osóbka którą bardzo lubię
Podpis: Cytat? Mądre słowa
Noire,
av- Cóż to za cudo? z Naruto?
nick- ciemnoooooooooooość nastała
user- lubie, miła osoba
podpis- Pratchett jest cudny! uwielbaim goscia
Namaida
nick- komentowałem, czyli podoba mi się
avek-L, nawet lubię tego Pana
Sygnatura-Ciekawa, chociaż nie wiem czy w milczeniu akurat motyli jest coś tak niezwykłego !
userka-lubi się wypowiadać w wielu tematach, bardo dobrze i aż widać, że na forum jest lubiana [ Dodano: Pią Maj 09, 2008 23:44 ]
Drakonis napisał/a:
Smigolx
podpis smutny ale w większości przypadków prawdziwy
On tylko trzyma się zasady w higurashim !
Opening !
Ciekawa, chociaż nie wiem czy w milczeniu akurat motyli jest coś tak niezwykłego !
to wiersz księdza Twardowskiego! Omawialiśmy go na lekcji i strasznie mi sie spodobał
Sponsor
nick- duuuuuużo kropków!!!
av- monejjjjjjjjj
user- znam już dość dobrze.... sponsorki z SKforum czy tam z forumexa jednak nie przebije
podpis- hm... strona dla singli... nie do pary.... piękna komoda... szukam żony... nie... nic z tych rzeczy..
Namida,
avtara: L, L , L ...... to taki DUUZZZYY rozmiar koszuli xDDDDD Nie podoba mi sie rozjasnienie
nick: Emowaty jaki sie potlumaczy i jak sie pamieta Namida No Kokoro x3
user: nice nice , choc ostatnio nie rozmawiamy zbyt czesto
podpis: *_* Dwa ostatnie wersy sa *w* Genialne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum