podpis jest z piosenki Road Trip's Over "Mad World"
Akatsuki
avek:ten pan patrzy na mnie z gory. czuje sie gorsza <idzie sobie>
nick: za dlugi, wole skracac na milion sposobow
sygnaturka: juz mowilam, ze zawsze jak na nia patrze to mam ochote obejrzec to anime i potem zapominam jak ono sie nazywa
user: a sio mi od mojego pieknego slicznego cudnego Hikaru!! sio sio sio lubiem
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 00:52
nvrmd
Av; czyżby Ouran? Czyżby bliźniak <3
Nick; nevermind? XD
Syg; czyj to tekst? Tak czy siak jest zajebisty jeden z najlepszych cytatów jakie widziałam w sygnach na tym forum.
User; dunno dunnno ale jak ze Szczecina to musi być ktoś fajny, bo tam same fajne osoby znam XD
_________________ E m b r a c e . y o u r . d r e a m s ♥
Vilexica
Nick, Villela
Av, Mroczny Rycerz... o nie, Joker! Swoją drogą, ile on ma fangerlów "...
syg,
userka, ła! straszna Yaoistka, nie dość, że "to" ogląda to jeszcze "to" zUo tworzy :
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 11:18
Smigolx napisał/a:
Villela
Smigolx napisał/a:
Joker! Swoją drogą, ile on ma fangerlów
Fanboyów też był taki sexy w tym stroju pielęgniarki mrauu
Smigolx napisał/a:
straszna Yaoistka, nie dość, że "to" ogląda to jeszcze "to" zUo tworzy
thats not me! no wayyyy XO
Smigolx
nick; myyyy prrreciousssss >D jakiś lord jakiś ring?
av; neko, dodatkowo się uśmiecha *smirk* czego chcieć więcej *joker approve*
syg; znam to anime, muszę przyznać, że rzeczywiście ma bardzo fajny opening szczególnie piosenkę ;3
user;
_________________ E m b r a c e . y o u r . d r e a m s ♥
nick: taki powiedziałbym "gundamowy" ale mimo wszystko fajny
av: sam ostatnio miałem jazdę na punkcie Jokera, także bardzo pozytywnie
sygnatura: pasuje do ava
user: nie jestem tutaj częstym gościem, więc nie potrafię powiedzieć
_________________ "Bóg to dzieciak, który ma mrówki za szybką... On niczego nie planuje." ~John Constantine
Masz na mysli Exlie ? xDDDDD To byl pojazd po Gundamie TYYY
komx,
av: Hmm , hiiippp hyyyyppp huraaaaayyy dla CB <3
nick: kojazy mi sie z kosmykiem , ale wiem ze nie o to chodzi
user: malo sie tu pojawia wiec <brak tekstu>
podpis: lol xDDD
nick - przez moją niedawno narodzoną obsesję na punkcie Deidary <tak, Aurorek siłą posadziła mnie przed kompuiterem związała i kazała oglądać Naruto aaa poooteeeem przyniosła mi doijin Akissa i zostałam pokonana > eeeto nawias mi się rozrósł, co to ja miałaaam... aha. przez tę obsesję nick kojarzy mi się wiadomo z kim
podpis - no już mówiłam o tym geassie
user - no ja to już nie pamiętam kiedy ostatnio rozmawiałyśmy
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
nvrmd,
avatar: Deidara ;3 aczkolwiek, prawdę powiedziawszy, wolę większe avy, bo na takich nic nie widać
nick: kiedyś wcześniej się już wypowiadałam... ale nadal mi nie powiedziałaś, skąd się ten nick wziął ;p
user: oczywiście, lubiem :3
podpis: nice ;3
Akai-Neko,
avek: nie lubię kotów, ale ten akurat mi się podoba Wygląda jakby uciekł z jakiejś powieści fantasy hehehe nick: nie mogę się nie powtórzyć, ale wolę ten twój poprzedni nick - jakoś się przyzwyczaiłam do niego podpis: interesujący i jak prawdziwy fufufu osóbka: zabójczo precyzyjna, co bardzo poprawia mi humor, kiedy mam zły dzień
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum