AkatsukiNoShin - Zwariowana jak nie wiem, ma bzikola czepia się czego się da, ale lubię ją Zawsze wszystko wie o CG, że aż mnie przytłacza swoją wiedzą, po prostu Wielki pozytyw Avek - Piękny jest! Zresztą, z Lelouchem avka zepsuć nie można Sygna - hyhy ]:-> Też cud miód i orzeszki
Udowodnic Ci ze sie da ? Aczkolwiek jest to nie za przyjemny widok >_> (wystarczy np. obok Lulu dozucic Suzaku badz co gorsza Kallen >_> D nvm to nie temat na to )
Makaronik *3* :
avatarek jest sliczny *_________________* Moja byla prawie obsesja na nim widnieje wiec ... mi do szczescia wiecej nie potrzeba x333
sygna to miodzik dla oczu ale takich efektow co sa z boku nie lubie (ja mma jakis uraz czy co ?) I przyznam ze to pierwsza sygna z Ryuukiem ktora jest naprawde ladna *w*
Apropo nicku powiem tylko tyle ze juz sie 4 linijki wyzej z niego nabijam D No coz makaroniasty od co >D
No i na koniec najlepsze:
Makaronik jest moim zbawieniem juz od kilku tygodni jesli chodzi o wygadywanie wyzalanie sie w sprawach obsesyjno-maniakalnych (oczywisice mowa tu o Code Geass ). Do tego mnie znosi mimo iz polowa swiata juz dawno by mnie z takich czy innych powodow zjadla/zabila/ a przynajmniej uciszyla xDDD Szczeze powiedziawszy chyba jedna z najbardziej lubianych przezemnie tutaj osob ;3 Tylee ~~~
[ Dodano: Sro Lip 30, 2008 21:25 ]
Zaraz ... czy ja aby nie jestem zbyt mila ?!
user: ahahhahaha kyaaaa~ @w@ te dwie godziny które spędziłyśmy przed salą kongresową były jednymi z najlepszych godzin w moim życiu *A* wiesz, że nadal śnisz mi się po nocach ? ahhaaaa I KOCHAM TWOJE WŁOSY !
podpis: aleee on jest za mały ! xd i ten cytat powinien być mniejszymi napisany.. ale ja mam schizę i zawsze wolę mniejszą czcionkę *3*
nick: ekhem. wnoiskuje ze jestes/bylas/chcialabys byc ruda
av: mina pt "a wpierdol chcesz?" taka przyjazna swiatu
sygna: tekst w stylu "glebokie mysli ktorych nvrmd zwykle nie rozumie" ale podoba mi sie mimo to. obrazek mniej zlowrogi ale to chyba ta sama postac co w avku??
user: oprocz paru zdan na sb nie znam zbyt dobrze ale skoro tu jestes i nie ucieklas to i tak Cie lubie
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
nick : pewna osoba podpisywała mi się pod komentarzami 'ktoś mało ważny'' mam nadzieję, że ty tako sobie nie myślisz bo w przeciwnym razie przejdziesz 'nawracanie'
av : zabójcze spojrzenie
sygna/podpis : jak dla mnie jest ok, pozwala się trochę zastanowić.
user : niestety nie znam...
chyba wszystko?
_________________ ''... droga, którą idziesz tylko pośród innych dróg ma sens...''
Nick: to od Anna, tak? Niby zwyczajny, ale zdecydowanie pasuje
Avatarek: Jak już mówiłem, bardzo ładny ;-) Stonowane kolorki, postać ładna(z jakiego anime nie wiem) i wyglądająca na niesamowicie miłą
Sygna: Powiem tylko tyle: zgadzam się w 100%
User: Miła, sympatyczna i ciekawa osoba. Rozmawia się z nią świetnie Pracuje i dlatego rzadko tu bywa, a szkoda Ogólnie bardzo pozytywna ocena, że tak powiem
makaryn,
nick- OOOOOOO makarena!
user- hm... tak żadko tu bywam...eh... ale lubie
av- a cóż to za cudo? Nie mam pojęcia, ale jest ładne.
sygna- fłaznorenczna? Ładna... W szczególności ten pan na środku... Któż to?
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
Namida,
Nick- Namaida byłoby lepsze .
Av- Moja Rena, moja ! Tutaj ma chyba manie "wezmę Cię do domu" .
Update: Przed minutą (?) zmienił się avek. Na inną wersję Reny .
Sygna- Może być .
Userka- Wcześniej trochę częściej bywała, a ostatnio uciekłaś . Przed tym kiedy Cię jeszcze lepiej poznałem .
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Smigolx,
Nick: to z Władcy Pierścieni, nie? :p ten co tam siedział w podziemiach, czy gdzie mam rację? :p
Av: Taki... dziewczęcy :p Ale ładny Z jakiego to anime?
User: Czepiał się mojego pięknego avka z Alucardem ! A on był tak pięknie uśmiechnięty !
Podpis: calkiem, calkiem :p szkoda, że jakiejs grafiki nie ma :p
Nick: to z Władcy Pierścieni, nie? :p ten co tam siedział w podziemiach, czy gdzie mam rację? :p
Ekhem... no niby ten . Btw. nie utożsamiam się z nim "...
Noire napisał/a:
ładny Z jakiego to anime?
Mi też się w miarę spodobał, a dałem bo z higurashiego
Noire napisał/a:
User: Czepiał się mojego pięknego avka z Alucardem ! A on był tak pięknie uśmiechnięty !
I to jest najważniejsze w ocenieniu osoby ?
Noire napisał/a:
Podpis: calkiem, calkiem :p szkoda, że jakiejs grafiki nie ma :p
Bo nic nie mogę wstawić, a Stabila teraz nie da się dorwać
Noire,
Nick- Nie przyczepię się, jak do avka
Av-świetnie, że nie ma już tego głupola
Podpis- Z kotem mnie powaliło
Botek!- Czepia mnie się, że ja się jej czepiam! toż to głupota !
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Bo nic nie mogę wstawić, a Stabila teraz nie da się dorwać
Czemu nie możesz wstawić? :p
Cytat:
Av-świetnie, że nie ma już tego głupola
Ja Ci dam głupola! Alucard jest świetnyyy
Smigolx napisał/a:
Podpis- Z kotem mnie powaliło
A cytacik z kotkiem to zaczerpnięte z ksiązki Stephena Kinga "Buick 8" ;3
Cytat:
I to jest najważniejsze w ocenieniu osoby ?
Taa, bo się czepiasz mojego przepięknego byłego avka!
i nie jestem botem! :p
Dobra... żeby nie spamować to ocenię usera i nowego avka
Smigolx,
Av: Osobiście lubię koty... Ale ten Twój jest jakiś... taki nieprzyjemny :p podobny do Laleczki Chucky xDDD
User: Pomijawszy fakt, że nie podoba mu się mój były avek z Alucardusiem, wydaje się być miłą osóbką, aczkolwiek nie do końca go jeszcze rozgryzłam
P.S. I do mnie mówisz o obiektywnej ocenie?! Mnie oceniłeś tylko w kryterium "user" :p a na powyższe wymijająco ! :p
Noire
avek: poprzedni byl ladniejszy. O! ale ten tez przyjemny
nick: to co bylo do powiedzenia na temat tego nicka juz zostalo powiedziane
sygnaturka:jak na nia patrze to mi sie palic chce
user: wcale nie jest botem. nie prawda, smigol na pewno klamie! <tulutulutulu>
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
av- a cóż to za cudo? Nie mam pojęcia, ale jest ładne.
sygna- fłaznorenczna? Ładna... W szczególności ten pan na środku... Któż to?
Code Geass: Hangyoaku no Rurushu
I sio mi od tego slicznego pana (pana ? WTF ?) czytaj Leloucha ..... moooojeeeee *zombie fangirl mode : ON * Mooojjj xDDDDD
nvrmd,
av: wiesz ze ja sie rozplywam od tego ava *3*
nick : nandemonai
podpis: z czego toooz to ?
user: cholerka no co sie w takich miejscach pisze ? AAAA juz wiem ! LUBIE XDDDDDD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum