Żeby być sprawiedliwym zwróćmy też uwagę, że anime rozwija się w żółwim tempie, ponieważ w mandze też za szybko akcja sie nie postępuje. Ostatnie chaptery to mnie skręca jak czytam jakieś obijanie w bawełnę, żeby na końcu coś niby miało się ciekawego zdarzyć, ale zobaczymy to w kolejnej części...
Fillery (jak dla mnie) nigdy nie są dobre. Wszystkie długie serie mają zapychacze.
Chciałabym już zobaczyć jak będzie prezentowała się walka Kakuzu i Hidana z ninja Konohy
Wracając jeszcze do fillerów to faktycznie nie były aż takie złe, może dlatego że patrzyłam na nie w przyspieszonym tempie xP I zatrzymywałam tylko na ciekawsze walki
Te fillery są o dziwo ciekawe. Cała ta poboczna historia jest bardzo ciekawa jedyne, co mnie drażni to, to że tak wolno upload’ają następne odcinki!!!
Odcinki to uploadowane są bardzo szybciutko do sieci w postaci RAW, a nawet w wersji zsubowanej w przeciągu 24 godzin od momentu emisji w Japonii, wiec nie należy marudzić Bo chyba nie masz zamiaru się wkurzać, że tak wolno zajmuje im produkcja kolejnego odcinka
A w tych fillerach to w sumie dobre są jedynie dwie rzeczy. To, że cieszymy się w nich Asumą trochę jeszcze i to, że już się skończyły
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 22:32
Blair napisał/a:
Mnie też cieszy, szczególnie iż mogę teraz do woli oglądać Hidana. Chociaż myślałam, że w Animcu będzie wyglądał lepiej.
Mnie bardziej denerwuje jego głos >.> uważam, że nie pasuje O..o
Z filerów najbardziej lubiłam głupie, zabawne momenty (np w pokoju Naruto gdy Sakura wlazła na karalucha etc) ogólnie uważam całą ich idee za beznadziejną (w sensie ten cały Sora pożal się boże klon Kyuubiego wtf?)
Ale i tak były lepsze niż te po pierwszej części =//
_________________ E m b r a c e . y o u r . d r e a m s ♥
Filmy im też zaczynają coraz lepiej wychodzić (tak mniej więcej od trzeciego filmu Naruto )
A ja po drugiej kinówce sobie odpuściłem już z filmami Naruto Może będzie mi się chciało i nadrobię skoro od trzeciego lepsze się robią
A co do fillerów to nadal uważam je za chłam. Ważne jest, że już się skończyły i wszyscy się cieszą z tego powodu No i jak te "właściwe" odcinki się już zaczęły to Hidan i Kakuzu wyrżnęli niemalże całą Świątynię Ognia, a coś mi mówi, że i tak Naruto nie będzie przejęty tym faktem na tyle, żeby spytać się co z Sorą, który niby takim wielkim przyjacielem się jego stał. Innymi słowy to jak w wypadku innych fillerów, te wątki zostaną pominięte z fabuły jak by ich w ogóle nie było. Tak przynajmniej było z innymi fillerami. Zawracanie głowy i tyle...
No i jak te "właściwe" odcinki się już zaczęły to Hidan i Kakuzu wyrżnęli niemalże całą Świątynię Ognia, a coś mi mówi, że i tak Naruto nie będzie przejęty tym faktem na tyle, żeby spytać się co z Sorą, który niby takim wielkim przyjacielem się jego stał.
a Sora nie poszedł w świat żeby znaleźć tylu przyjaciół co Naruto? Tak mi się przynajmniej wydawało jak oglądałam ostatni odcinek fillera ale może mnie pamięć myli (w końcu tylko przytakiwać potrafię ).
a Sora nie poszedł w świat żeby znaleźć tylu przyjaciół co Naruto? Tak mi się przynajmniej wydawało jak oglądałam ostatni odcinek fillera ale może mnie pamięć myli (w końcu tylko przytakiwać potrafię ).
Czyżbyś poczuła się urażona jakąś moją uwagą w jakimś poście z dawnych czasów? Nic osobistego Po prostu jak ludzie się starzeją to się czepiają
I że Sora w świat wyruszył... Mogło tak być. Fakt, że mimo, że odcinek widziałem, a tego nie pamiętam źle o mnie świadczy, ale nie zapominajmy, ze się starzeję
Czyżbyś poczuła się urażona jakąś moją uwagą w jakimś poście z dawnych czasów?
No co ty...
Good Vader napisał/a:
Nic osobistego
Ja to odczułam inaczej
Good Vader napisał/a:
Po prostu jak ludzie się starzeją to się czepiają
No powiedzmy, że uwierzę na słowo
Good Vader napisał/a:
I że Sora w świat wyruszył... Mogło tak być. Fakt, że mimo, że odcinek widziałem, a tego nie pamiętam źle o mnie świadczy, ale nie zapominajmy, ze się starzeję
Tak sobie to tłumacz Ja też tak robię choć taka stara znowu nie jestem hehehe Oglądnęłam jeszcze raz ten odcinek i było tak jak mówiłam -> Sora wyruszył w świat
[ Dodano: Nie Paź 12, 2008 13:17 ]
Good Vader napisał/a:
hitomi2oo7 napisał/a:
Filmy im też zaczynają coraz lepiej wychodzić (tak mniej więcej od trzeciego filmu Naruto )
A ja po drugiej kinówce sobie odpuściłem już z filmami Naruto Może będzie mi się chciało i nadrobię skoro od trzeciego lepsze się robią
Zakończenie filerów nie przyniosło żadnych większych zmian... anime rozwija się... nie... to złe określenie... anime... podąża... nie. też źle.
Nandemonai.
Jak dla mnie oglądanie Naruto całkowicie straciło swój urok... to juz nie to samo co pierwsze 100 odcików kiedy nie mogłam odejść od komputera zaciekawiona "co będzie dalej"...
No ja nie wiem nie wiem... wsysnięty Oro przez Sasa raczej mnie już nie kręci tak jak Kabutowicz który z rozpaczy ześwirował i złączył swe ciało ze swoim panem.... nie nie i jeszcze raz nie!!
No zgadzam się w sumie że Narutek stracił swój urok ale to może przez czytanie po jednym chapterze co tydzień i to się rozciąga jak moda na sukces, ale nie pozostaje żadnym dyskusją że to moja pierwsza świadoma anima jaką oglądałam (w sensie że wiedziałam co to jest nie tak jak było gdy miałam 7 lat z czarodziejkami z księżyca i super świnką ) i puki jeszcze będę mogła ją na siłe wcisnąc będę czytała!! xP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum