Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 10:57
Eva *.* miłość moja nieśmiertelna
Anime diametralnie różni się od mangi nie ma co do tego złudzeń.
Największy plus ma dla mnie manga za ilość Kaworu *.* jego osoba niesie się już trzeci tom *.* (w anime [spoiler] umiera po pierwszym odc. co strasznie mnie wkurzało ja oglądałam evke po raz pierwszy bo czekałam na niego 24 odc a on mi zszedł od razu ' [/spoiler]
W anime strasznie dużo shinji smęci. Te jego przemyślenia są jednak ciekawą i przyjemną alternatywą mangi gdzie główny bohater jest trochę bardziej rozgarnięty ;3
A mooja przyjaźń z NGE dopiero się zaczyna, wstyd przyznać pierwszy tom dostałam na gwiazdkę - tak mnie wciągnęło,że zbieramy pieniążki na następne <biedni studenci >
I chociaż z reguły na słowa "wielkie roboty" mnie wręcz odrzuca - ach, NGE ma wprost niesamowity klimat ta manga jest po prostu mrau, niepowtarzalna Zróóóbcie zrzutkę na NGE dla Aurorka XD
Anime nie oglądałam jeśli coś mi się podoba wolę najpierw przeczytać papierkową wersje zanim wezmę sie za animce <o ile mam możliwość >
_________________ Na co komu posiadanie władzy nad kosmiczną równowagą, na co poznawanie tajemnic losu, jeśli nie można zwyczajnie czegoś wysadzić?
w miniony weekend zaliczyłam NGE
po prostu super, troche mnie odrzucił te dwa ostatnie odcinki, ale teraz szukam napisów do filmów, w których jest (jak dla mnie) lepsze zakończenie D''
co do mangi - mam zamiar ją niedługo zaczac kupować
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Największy plus ma dla mnie manga za ilość Kaworu *.* jego osoba niesie się już trzeci tom *.* (w anime [spoiler] umiera po pierwszym odc. co strasznie mnie wkurzało ja oglądałam evke po raz pierwszy bo czekałam na niego 24 odc a on mi zszedł od razu ' [/spoiler]
Jak juz Ci kiedys mowilam Kaworuuuu jest mojjjjj !!!!!
O Evanelionie powiem tyle: jest to najlepsze anime jakie widzialam , a mange kocham ponad wszystko mistrz Sadamoto wiedzial jak ubrac w rysunki mysl gainaxu (co prawda ta malpa (Sadamoto) do Kaworu sie przekonal w tomie w ktorym [spoiler z 11] go usmierca >_>[end of spoiler] )
Cytat:
Oglądał kotś Rebuild of eva. ? Bo nie wiem czy się nie zabierać za niego .
Ja widzialam .... BAAA BRAC SIEEE
[spoiler] Tam Kaworu jest swiadomy i nie siedzi w probowce dopuki go nie obudza KYAAA xDDDDDD[end]
Pozatym pieknie wszystko sklecili i MUZYKA jest piekna ! Jak co sluze calym OSTem + endingiem .....
Od Zankoku tenshi TE-ZE jest lepszy tylko Beautiful World (Rebulid of EVA) *__________*
Film już zassysam, wieczorem obejrzę , a osty mam bo pobrałem przez przypadek i potwierdzam ładne . AkatsukiNoShin widzę, że znasz się na rzeczy, powiedz mi czy wiadomo coś na temat drugiej częśći Rebuild'a lub 12 tomiku .
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Opening !
Co do 12 tomiku ... na stronie GAINAXU - CISZAAAA, albo nie dostrzegam istotnych informacji. Jesli chodzi o Rebuild of Evangelion: 2.0: Division wiadomo tylko tyle ze premiera jest w 2008 narazie zadne materialy/informacje nie sa jeszcez dostepne... pozatym ze najprawdopodobniej Utada Hikaru bedzie tworzyc utwory otwierajace i zamykajace kazdy film. Z tego co widac w tekstach o Shirou Sagisu to on bedize tworca OSTow jak w chyba kazdej wczesniejszej odslonie NGE.
Smigolx napisał/a:
AkatsukiNoShin widzę, że znasz się na rzeczy
Niee ja tylko maniakalnie obsesjuje D
Smigolx napisał/a:
Film już zassysam, wieczorem obejrzę
Jak bedzies mial fajna jakost to prosze podeslij adres torrenta bo ja chyba widzialam ROE w wersji pt: "kino kamera i DOBRE fansuby <3 ", tzn wszystko bylo dobrze ale bym chciala bardziej wyrazistrze kolory
Też mam wersje nakręcaną z kamery ' ([NERV]Evangelion_Rebuild_1.0_You_Are_Not_Alone[CAM][XviD][720x480][28D45F5F]/682 mb), jednak uważam, że jakość jest bdb . A mogła byś mi znaleźć death and rebirth w wersji do 700 mb? Bo dziękuję za ściąganie 8 gb dla 60 minut filmu ;/
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Opening !
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 22:44
Cytat:
Jak juz Ci kiedys mowilam Kaworuuuu jest mojjjjj !!!!!
Przepraszm bardzo kaworu jest mój tylko pozwalam go wam kserować nie pamiętasz?
Ma zaszczytne miejsce w moim haremie jeszcze z czasów zanim ruszyło pierwsze forum a oświatczyłam to gdzieś przy bodaże drugiej odsłonie i po wielu debatach doszłyśmy do wniosku że orginał jes mój a wy macie perfekcyjne ksero
To mi przypomina że już dawno nie werbowałam do haremu świerzego mięcha .. <leci na łowy>
przy okazji ciekawostka wyszła nowa evka *.* największym plusem jest to że już w perwszzej z 4 części pojawia się moje słonko (czyt. kaworu)
Kaworu nie wolno wkladac do ksera >_> ! Co ty chcesz go uszkodzic .^. ?! Biedny Kwaoruu, sliczny Kaworu ... patrz jak ten dziki fangirl chcial cie potraktowac.... ;_;
alathriel napisał/a:
największym plusem jest to że już w perwszzej z 4 części pojawia się moje słonko (czyt. kaworu)
khem ... dyskusja na temat Rebuild juz gdzes tam wyszla Najlepsze jest jednak to jak w jakim stylu sie pojawia Kworu i ze zaraz po nim zacyna sie "Beautyful World" *____* To jest cudenko (polaczenie tych dwoch motywow )
[ Dodano: Pią Cze 20, 2008 07:02 ]
Btw... pojawil sie oficjalny remix zankoku tenshi TE-ZE jali mnie pamiec nie myli to zwie sie on " Zankoku tenshu TE-ZE A.D. 2015 " ... mozna pobrac po zalogowaniu np z www.gendou.com ...... pewnie na Tubie tz bedzie
Nooo wiec jak se podoba pokrzywdzona chyba najlepsza piosenka z animcow ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum