Dość komecyjna, chyba nawet bardziej popularna od fotki.peel, nasza-klasa.
Może ktoś się podzieli? Podzieli profilem i spostrzeżeniami?
Osobiście dobijają mnie łańcuszki, które przesyłają mi znajomi. Normalnie GG z tego robią .
Ostatnio zmieniony przez J-knoc'k Pią Kwi 18, 2008 09:43, w całości zmieniany 1 raz
Możliwe że bardziej popularna, ale na pewno dużo lepsza i pożyteczniejsza =)
Tak jak do fotki odnoszę się bardzo negatywnie, tak nie mam nic przeciwko nk ^__^"
Ja też bardzo negatywnie odnoszę się do fotki^^. I nie mam zamiaru nigdy dawać tam swoich fotek. A co do naszej klasy to sie zgadzam w zupełności z Marshem
Osobiscie uważam ze Nasza Klasa to dobry portal Przynajmniej ma sie do kogos numery gdy od kogoś czegoś potrzeba Chociaż najciekawsze jest jak sie dostanie zaproszenie od osoby która ma 500 znajomych, a widziało sie ją moze raz w życiu
No i głowna zaleta, to jednak szybciej i składniej może przebiec organizacja jakiegos grilla czy wypadu wysokoprocentowego samłer
Jedker napisał/a:
nasza-klasa powstala prze WROCLAWSKICH (aj low maj siti) studentow ;3
Polscy infomratycy są drudzy na świecie Zaraz po Hindusach
Mnie, przyznaje się bez bicia, początkowo i widłami nie mogli na ten portal zagonić. Taką jakoś wrodzoną niechęć miałam XD No ale w końcu, groźbą dodam, koleżanka z LO mnie zmusiła XD I nie żałuję.
Portal naprawdę przydatny, spoooro starych znajomych dzięki niemu znalazłam XD
Ale fakt, zdarzały się osoby, zapraszające i mnie, których za żadną cholere nie mogłam skojarzyć. a przeciez tak duuużo nie piłam To prawie jak szukanie przyjaciół na MySpace
_________________ Na co komu posiadanie władzy nad kosmiczną równowagą, na co poznawanie tajemnic losu, jeśli nie można zwyczajnie czegoś wysadzić?
Nie wiem.. nie wiem.. ja za takimi rzeczami jak "nasza klasa", a już tym bardziej fotka (die, die!) nie przepadam. Ale na "naszej klasie" mam konto ze względu na liczną zagraniczną rodzinę.. bo czasem nie ma się czyjegoś numeru czy coś i można maila napisać To pozytywna strona.. ale rzadko odwiedzam tą stronę, bo 1. jest przeludniona i ciężko się wbić; 2. jestem leniwa; 3. jak już mówiłam nie przepadam za takimi rzeczami, więc wchodzę tylko jak mi ktoś przypomni xDXD
Może ktoś się podzieli? Podzieli profilem i spostrzeżeniami?
profilem sie nie podziele i tak nie mam fot ale mam spostrzerzenie zeby nie wrzucac swoich profilow na fora
bo nawet ktos zrobil dodatkowe konto na naszej klasie GIODO (Generalny Inspektor Ochrony Danych Osobowych) przez co portal nasza klasa mial wielkie problemy
wiec odradzal bym takich rzeczy
Uważam, że nasza-klasa jest przydatna gdy ma się (tak jak np. ja ) dużo znajomych z różnych miast, można ich wtedy łatwo namierzyć i nawiązać kontakt. Jednak rzeczywiście niesamowicie "irytujące" ;[ jest to, że miliony ludzi którym nawet cześć nie mówie, albo wogóle nie znam przysyłają mi zaproszenia do znajomych, a ja głupia przyjmuje i potem jak potrzebuje kogoś znaleźć to mi to półgodziny zajmuje
Dla mnie, jak i fotka, tak i nasza klasa jest dosyć durnym pomysłem. Nie są to strony bez których nie dałoby się obejść. To znaczy nie mam nic przeciwko fotce, bo przecież każdy może sobie zdjęcia zamieszczać, ale trochę dla mnie jest bezsensu to, że ludzie zakładają to tylko dlatego, żeby mieć wysoką średnią i dużo komentarzy...
Co do naszej klasy, bo dyskusja właśnie tej strony dotyczy... hm... przydatny serwer, jeżeli się chce kogoś znaleźć, ale nie popadajmy w skrajność. Żeby osoby, z którymi chodzę do klasy JUŻ TERAZ zakładali klasę i kazali się zapisywać to już trochę bezsensu. Bo moim zdaniem nasza klasa to jest miejsce, które jest po to, by można było znaleźć osoby, z którymi straciło się kontakt, a nie w celach rozrywkowych czy też w celach szpanu. Jeżeli ktoś chce sobie klasowe miejsce założyć to niech sobie forum założy.
Tyle ode mnie.xD
I know who you are:
The leader of lost souls.
Nasza-klasa jest fajna jak nie widziało się koleżanki z ławki przynajmniej 20 lat A Ja swoich ziomów z przedszkola ->podstawówki -> gimnazjum dopiero 7 roczek nie widzę. Tyle lat razem się było a teraz się nie widujemy To takie smutne. Jeszcze większość koleżanek ma już dziecko Normalnie chyba będę starą panną
Nic nie mam do ludzi, którzy mają konto na naszej-klasie. Sama nie mam zamiaru go sobie zakładac, bo nie interesuje mnie raczej odnawianie znajomości. Jakbym chciała z kimś pogadac to i bez tego by się obyło .
Z jednej strony rozumiem jeszcze jak konto zakładają sobie panie w średnim wieku i wrzucają swoje zdjęcie z rodziną, by odnaleźc koleżanki ze szkolnych ławek ale głupie wydaje mi się tworzenie konta przez nastolatkę z gimnazjum i wrzucanie tam kilkudziesięciu identycznych zrobionych jedną ręką zdjęc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum