Tak więc moje ulubione typy Yaoi...
SasuNaru <chyba najbardziej znany i lubiany paring ;p>
ItaNaru ;3 <razem tak słodko wyglądają x3>
KakaIru
może być również KakaNaru albo IruNaru... to już bez różnicy... ;p
<<tutaj już nie rozwinę kwestii Yuri chyba z oczywistych powodów... ;p>>
A jakie są wasze typy? :3
Ostatnio zmieniony przez Akai-Neko Sob Cze 28, 2008 07:17, w całości zmieniany 1 raz
co do KakaIru - tutaj to nie jestem zwolenniczką, Kakashi (mój największy fav z Naruto xDDD) jakoś mi do tego Iruki nie pasuje, no i jako fangirl Kakasia... to nawet jestem całkiem przeciwna temu paringowi
Mmm taaak
Poza tym:
Każdy rodzaj Uchihacest'u muhaha (wliczając wszystkich członkówk klanu )
+ ItaKisa, HidanxKakuzu, SasoDei, TobiDei, ItaDei
NejixLee, SasuKaka
Co do KakaIru to czy ja wiem.. no ale ujdzie, ujdzie
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 10:41
SasuNaru - to jest jeden z najpopularniejszych paringów yaoi ogólnie chyba pamiętam ankietę na największym yaoi forum netu i wygrywał z klasycznymi yaoicowymi paringami, chyba 2 miejsce na najpopularniejszy paring ogólnie, plus wielka popularność w Japonii. I oczywiście mój OTP
Poza nimi to raczej preferuje crack
Itachi - he is my whore!! - z Minato, Kyuubim, Madarą, Naruto. (ujdzie też z Deidara ewentualnie...)
Nie lubię KakIru. Kakashi mi nie pasuje do yaoi nie lubię z nim żadnego paringu i rezerwuje go do hetero, poza tym Iruka to taka ostateczna ciota że szkoda słów.
Kimiko napisał/a:
ItaKisa
Nigdy nie zrozumiem co ludzia się podoba w tym paringu>? On jest okropny i beznadziejny (nie lubię Kisame) poza tym Itachi by się nie dał rybie comon Ktos sexowniejszy i silniejszy jest potrzebny.
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 10:39
temat balsam dla duszy
number one 4 eva 'n eva : SasuNAru *.* <atak spazmu> Pairing piękny cudny wręcz x3 tylko go ukochać x3 Promuje go od dobrych 5 lat *.* (przy okazji dzięki niemu połowę shamanforum zwerbowałam na ciemną stronę mocy )
number two: ItaNaru x3 awww my love *.* szkoda ze tak malutko doujinów można z tym znaleźć :<
Vilexica napisał/a:
Itachi - he is my whore!! - z Minato, Kyuubim, Madarą, Naruto. (ujdzie też z Deidara ewentualnie...)
taaaak!!! popieram
Cytat:
Nie lubię KakIru. Kakashi mi nie pasuje do yaoi nie lubię z nim żadnego paringu i rezerwuje go do hetero, poza tym Iruka to taka ostateczna ciota że szkoda słów.
Niestety racja. Jeszcze kakaś by sie nadawal ale Iruka jest całkowicie UNsexy == (poza jednym doujinem ne? )
Nigdy nie zrozumiem co ludzia się podoba w tym paringu>? On jest okropny i beznadziejny (nie lubię Kisame) poza tym Itachi by się nie dał rybie comon Ktos sexowniejszy i silniejszy jest potrzebny.
Tak więc moja para na pierwszym miejscu jest:
SasuNaru - Ta para nigdy mi się nie znudzi, a wygladają ze soba słodko.
ItaNaru - Jak Sasuke może to czemu nie Łasica. Zresztą ładnie ze sobą wygladają.
ShikaNaru - Do tej pary mam jakiś sentyment. Naruto nadpobudliwiec, a Shikamaru taki leń.
Nie lubie KakaIru - nie pasuje mi ta para, a Iruka bardziej sie nadaje do hetero.
Kimiko napisał/a:
SasuKaka
Bardziej od KakaSasu wole KakaNaru. Dla mnie Sasuke to tylko seme tak samo jak Kakashi. Sasuke nie pasuje mi na Uke.
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 22:23
hitomi2oo7 napisał/a:
NARU X SASU KYAAAAA!!!
<wdech wydech wdech wydech>
COOO!!!????? are you kidding me ?! Kyuubixsesu to jeszcze przełkne (vill mnie zmolestowała do przekonania się do tego pairingu) ale narusasu oxO sasu naru of cuz .. ale NARU SASU!? oxO przecież naru to takie cudne uke x3
Ostatnio zmieniony przez alathriel Pią Cze 20, 2008 16:55, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum