Nie głupie ale obydwaj pasują lepiej do hetero (best crack = ShikaSakura i KibaIno I tell ya <3)
Nie proszę Jak dla mnie to jak najbardziej pasują homo ... ale jeśli już hetero to nie z Sakurą ani Ino ... Nie nigdy. To przerażające
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
A jak wejdziesz na stronkę która zaczyna się naruxsasu a sa tam doujinshi z sasuke jako seme i naruto jako uke to co? To w jakiej ja to kolejności napisałam nie ma znaczenia. Mnie się podoba ta parka z każdej strony
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 22:12
hitomi2oo7 napisał/a:
A jak wejdziesz na stronkę która zaczyna się naruxsasu a sa tam doujinshi z sasuke jako seme i naruto jako uke to co?
nie wejdę na taką stronkę bo mnie cofnie sama nazwa
hitomi2oo7 napisał/a:
To w jakiej ja to kolejności napisałam nie ma znaczenia
ma 90% populacji używa poprawnego zapisu najpierw seme potem uke (ułatwia to np ściąganie doujinów których wcześniej nie widziałeś. Ja np. nie toleruje snarusasu natomiast sasunaru bardzo chętnie *.*
hitomi2oo7 napisał/a:
Mnie się podoba ta parka z każdej strony
oxO no wai ! oxO ale każdy ma swoje zdanie ... sasu - uke do mnie NIE przemawia ... chociaż bardzie .. Naru- seme mnie odrzuca (wyjątek kyuu-naru-seme)
A jak wejdziesz na stronkę która zaczyna się naruxsasu a sa tam doujinshi z sasuke jako seme i naruto jako uke to co?
nie wejdę na taką stronkę bo mnie cofnie sama nazwa
hitomi2oo7 napisał/a:
To w jakiej ja to kolejności napisałam nie ma znaczenia
ma 90% populacji używa poprawnego zapisu najpierw seme potem uke (ułatwia to np ściąganie doujinów których wcześniej nie widziałeś. Ja np. nie toleruje snarusasu natomiast sasunaru bardzo chętnie *.*
hitomi2oo7 napisał/a:
Mnie się podoba ta parka z każdej strony
oxO no wai ! oxO ale każdy ma swoje zdanie ... sasu - uke do mnie NIE przemawia ... chociaż bardzie .. Naru- seme mnie odrzuca (wyjątek kyuu-naru-seme)
hehehe Oj lepiej już nie poruszajmy tego tematu bo sie jeszcze pobijemy
Najważniejsze, że obie kochamy ten pairing, no i samą mange
na temat ostatnich poczynań Kishimoto odnośnie mangi nie będę sie wypowiadać ... =x=
Uiii... No, siostra trwa dzielnie choć jeszcze trochę i sie rzuci z wiaduktu Ja sie boje i przestałam czytać chyba z dwa miesiące temu Nie chcę sie nabawić depresji! Czekam aż sie rozjaśni pogoda w Naruto
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 12:34
alathriel napisał/a:
na temat ostatnich poczynań Kishimoto odnośnie mangi nie będę sie wypowiadać ... =x=
Nie wiem czy poruszałam tu tą kwestię (a nie chce mi się czytać poprzednich postów - lame i know) ale wszyscy chyba zapomnieli o kanonicznym kochanku/dziewczynie/miłości Itachiego... która istniała według słów samego Madary i została przez niego (Itachiego) zabita (lulz) co jednak jest w tym najśmieszniejsze, nie wiadomo czy to była dziewczyna czy chłopak...więc istnieje wielka możliwość, że Kishi przemycił nam kanoniczne yaoi i sami o tym nie wiemy.
Moje przypuszczenia były takie, że chodziło o tego niby 'najlepszego przyjaciela' którego Itachi zabił, żeby mieć 3 wersję sharingana >>..>>
Naruto to uke ale tylko dla Saska. (i Itachiego *.*) nikomu innemu się nie da, thats it
_________________ E m b r a c e . y o u r . d r e a m s ♥
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 12:59
Vilexica napisał/a:
Naruto to uke ale tylko dla Saska. (i Itachiego *.*) nikomu innemu się nie da, thats it
hell yeah my yaoi sista
Vilexica napisał/a:
Nie wiem czy poruszałam tu tą kwestię (a nie chce mi się czytać poprzednich postów - lame i know) ale wszyscy chyba zapomnieli o kanonicznym kochanku/dziewczynie/miłości Itachiego... która istniała według słów samego Madary i została przez niego (Itachiego) zabita (lulz) co jednak jest w tym najśmieszniejsze, nie wiadomo czy to była dziewczyna czy chłopak...więc istnieje wielka możliwość, że Kishi przemycił nam kanoniczne yaoi i sami o tym nie wiemy.
ja przestałam jakiś czas temu mange czytać .. chyba znowu zaczne
Vilexica napisał/a:
hell yeah my yaoi sista
<nod nod> choć pairingi z Gaarą też lubiem nie wiedzieć czemu
alathriel napisał/a:
ja przestałam jakiś czas temu mange czytać ..
A ja znów czytam
Vilexica napisał/a:
Moje przypuszczenia były takie, że chodziło o tego niby 'najlepszego przyjaciela' którego Itachi zabił, żeby mieć 3 wersję sharingana >>..>>
My poor Itachi jak już wspomniałam zaczęłam znów czytać i [!!!UWAGA SPOILER!!!] - Jak okazało się, że jedynym rozkazem jakiego nie mógł wykonać było zabicie Sasuke to normalnie się rozryczałam! Itachi My hero
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 20:31
hitomi2oo7 napisał/a:
Gaara jest asexualny... co najbardziej mnie denerwuje w narutowych paringach to wwalanie postaci w nie zupełnie bez sensu kiedy nie ma pomiędzy nimi żadnej chemii /aka sexual tension/ dwa główne takie twory to gaara/naruto i uchihacest <- dla mnie ten paring to dosłownie obraza Itachiego, takie zmniejszenie jego roli - kochał swojego brata jako brata, nie chciał go przelecieć! =//// bez obrazy dla fanów.
_________________ E m b r a c e . y o u r . d r e a m s ♥
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 20:44
Vilexica napisał/a:
gaara/naruto i uchihacest
hai =x=
ja gare kocham ale jak miśka którego możnaby utulić ... ale do pairingów jakoś sie nie nadaje
nie wspomne nawet o uchihacest bo denerwuje mnie tak jak ed+al
to sa bracia do jasnej ch..
hitomi2oo7 napisał/a:
Gaara jest asexualny
No to mówię, że nie wiem czemu mi się taki pairing podoba Podoba się i kropka hehehe <plaskła się dłonią w czoło> No tak każdy ma swoje dziwactwa
alathriel napisał/a:
hai =x=
ja gare kocham ale jak miśka którego możnaby utulić ... ale do pairingów jakoś sie nie nadaje
A mnie się nadaje
Vilexica napisał/a:
uchihacest <- dla mnie ten paring to dosłownie obraza Itachiego, takie zmniejszenie jego roli - kochał swojego brata jako brata, nie chciał go przelecieć!
alathriel napisał/a:
nie wspomne nawet o uchihacest bo denerwuje mnie tak jak ed+al
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum