Wysłany: Pią Maj 02, 2008 08:34 Naruto Shippuuden Movie
Co myślicie o nowym Naruto Movie?
Wg mnie zawalisty!!
Ulubiony moment:
*Naruto z mokrymi włosami.... ahhh
Dobre było jeszcze na koniec jak ta kapłanka mówi że musi przekazać swoje moce dla potomkini i pyta sie: Naruto chcesz się do tego przyczynić? Wszyscy patrzą co on odpowie a ten jak zawsze nie wiedział o co chodzi i "No Pewnie!! " hahahahha
Jak ktoś nie oglądał jeszcze to polecam bo TAK TO JEST GDY ZOSTAWIA SIĘ NARUTO RATOWANIE ŚWIATA
A dobrze się składa, bo już jakiś czas Naruciaka nie oglądałem . Jutro napewno obejrze, bo dzisiaj nie mam już siły . Mam nadzieję, że będzie taki dobry jak mówisz !
Właśnie obejrzałem. Oczywiście, jak zawsze, podobało mi się bardzo Efekty dosłownie bombowe ;p Fabuła, no tutaj nie ma co się dużo wypowiadać, bo jak zawsze nie miała nic wspólnego z mangą, ani serialem anime Ale tak, czy owak jestem zadowolony. Polecam oczywiście
_________________ "Bóg to dzieciak, który ma mrówki za szybką... On niczego nie planuje." ~John Constantine
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 15:20
właśnie obejrzałam
fabuła, fabułą taka sobie, efekty hehe spoko
Naruto oczywiście wymiata szkoda tylko że to takie krótkie
i szczerze myślałam że znowu się lisek pojawi czy coś a tu..... suprajs
Ja sie przyznam bez bicia, że kinówki najnowszej Naruciaka nie widziałem i nie szczególnie mnie ciągnie do jej obejrzenia. Właściwie to 2 pierwsze filmy zaliczyłem tylko i wyszło mi, że to takie dłuższe fillerowe odcinki trochę bardziej dopakowane kiczem. Jak całe anime teraz, te filmy jadą tylko na znanej marce i już. Brutalne stwierdzenie, ale co ja poradzę
Film właśnie obejrzałem i też mi się spodobał . Tylko innej reakcji spodziewałem się po Naruto w zakończeniu . Klimat w filmach Naruto różni się od tego w anime, aczkolwiek nie powiedział, że film jest przez to słaby .
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 20:04
Nie oglądam i nie mam zamiaru. Po świetnych trailerach okazuje się, że fabuła ma niewiele z tym wspólnego poza tym nie interesuje mnie kolejna OC księżniczka która przypomina zmutowaną Hinatę. No thanks. Poza tym filmy kinowe Naru niestety ale są po prostu filerami i to najczęściej bardzo słabymi (pierwszy film to była masakra... ile kolejnych księżniczek trzeba będzie jeszcze uratować?)
Zresztą już nadchodzi kolejny film "Bonds" tak tak SasuNaru main theme zapowiada się lepiej ale pewnie jak zwykle trailery kłamią XD wychodzi w sierpniu bodajże.
_________________ E m b r a c e . y o u r . d r e a m s ♥
(pierwszy film to była masakra... ile kolejnych księżniczek trzeba będzie jeszcze uratować?)
Ten ostatni film jest prawie identyczny, tyle że oczywiście dopasowany do aktualnej akcji z serialu.
Czytam te wasze komentarze przesycone jadem i dziwię się coraz bardziej.. Naruto, jako seria sama w sobie jest dziecinna i płytka pod wieloma względami, a wy od kinówek wymagacia Bóg wie czego.. Przecież zawsze tak było i będzie, że kinówki to fillery przesycone (swoją drogą wspaniałymi ) efektami specjalnymi i walkami (które w serialu, czy mandze ciągnęłyby się w nieskończoność) streszczonymi do minimum Mimo tych wszystkich mankamentów filmy te ogląda się z przyjemnością i nieraz zapartym tchem
_________________ "Bóg to dzieciak, który ma mrówki za szybką... On niczego nie planuje." ~John Constantine
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 20:30
komx napisał/a:
Naruto, jako seria sama w sobie jest dziecinna i płytka pod wieloma względami, a wy od kinówek wymagacia Bóg wie czego..
Hehe dostałam niesamowity trailer którego tematem było czy Naruto żyje czy nie i na prawdę miałam nadzieję, że ten film będzie lepszy. Niestety zawiodłam się i tyle, bo to był tylko chwyt marketingowy ponieważ plot jest znowu ten sam.
I nie uważam, że Naruto jest seria płytką. To moja ulubiona manga, która czytam od 3 lat i czuje, że jednak mam prawo wymagać i mam prawo krytykować bo jestem częścią fandomu. I dziecinna tez nie jest, bo dziecinne to są tęczowe misie
_________________ E m b r a c e . y o u r . d r e a m s ♥
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum