I nie uważam, że Naruto jest seria płytką. To moja ulubiona manga, która czytam od 3 lat i czuje, że jednak mam prawo wymagać i mam prawo krytykować bo jestem częścią fandomu. I dziecinna tez nie jest, bo dziecinne to są tęczowe misie
Ja też darzę Naruto dużą sympatią mimo iż poznałem tą serię dość niedawno, ale mimo to zostanę przy swojej opinii
_________________ "Bóg to dzieciak, który ma mrówki za szybką... On niczego nie planuje." ~John Constantine
Niezły, chociaż nic wielkiego Oglądało się przyjemnie, nie zaprzeczę, wciągnęło mnie nawet, ale nie było to naprawdę nic nadzwyczajnego. Po prostu kolejny, tylko że tym razem dośc ciekawy filler, którego fabułę zapomnę w ciągu paru dni
Naruto, jako seria sama w sobie jest dziecinna i płytka pod wieloma względami, a wy od kinówek wymagacia Bóg wie czego..
No ja bym się z tą opinią nie zgodził. Zwłaszcza na początku seria popisuje się świeżością i wplata wiele motywów o wartościach. Już przemilczmy co sie teraz dzieje, w szczególności w anime kiedyś to nawet kreska piękniejsza była Kishimito różne gafy popełnia ostatnio, ale jednak kiedy brak jego scenariusza to już nie to samo
Mnie osobiście Narutowy Movie4 się podobał. Niestety muszę przyznać, że filmy od 1-2 były raczej rozczarowujace ale na całe szczeście od 3 filmu się znacznie poprawili i z filmu na film jest coraz lepiej Widziałam trailera Movie5 i już żałuję, że muszę czekać aż do przyszłego roku na jego ekranizacje poza japonią
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum