że co nam się Naruto po Polsku?
Że niby "podoba"?
<napad śmiechu>
to absolutnie nieadekwatne słowo XD raczej zapytałabym "jak się wam naruto po polsku nie podoba?" XD no ale w sumie może znajdzie się ktoś komu taka a nie inna wersja przypasowała... ;]'
toż to najgorsze co mogło tą serie spotkać ;]' głooosy <brrr>, aaakcent <sasUUUUke!> <juz o tym pare razy pisałam XD> i odtwarzanie w kółko 30 odcinków... "
i dzieci latające po osiedlu i krzyczące "ja będe sakUUUUrą a ty sasUUUke" i ich rodzice ciągle narzekający "co to te japońskie bajki z dziećmi nie robią"... XD
żal po prostu ja jestem całkowicie na nie
no chociaż znam też parę osób które po Jetixowych bajkach <Naruto, SK ... > zaczęły się anime interesować, to niby też fakt... Ale jednak ja jako stary otaku jestem przeciw ;]'
_________________ Na co komu posiadanie władzy nad kosmiczną równowagą, na co poznawanie tajemnic losu, jeśli nie można zwyczajnie czegoś wysadzić?
oh tak ...
a potem wychodze na spacer i napadaja mnie dzieci krzyczące - "łap moje szurikeny, Ha HA"
albo co gorsza "kocham sasUke !!!~~ odwal sie~~!!"
to jest po prostu ........(bez komentarza)
"jak nie zgodzisz sie na to żebym tylko ja kochała sasUUUke to nie pożyczę ci moich grabek" XD
no ja przepraszam, te dzieciaki nawet najlepszych postaci nie poznały, nooo <Ituś *.*>
dla mnie wygrał naruto podczas walki z Haku... ja piernicze, nikt inny nie potrafi tak cudownie warczeć brzmiało bardziej jak pies na głodzie/mający dostać apopleksji/ z ciężką niewydolnością żołądka lub innych bardzo ważnych organów/nie bardzo wiedzący co ze sobą zrobić/niepotrzebne skreślić <:P>, niż, khe, demon XD
EDIT
o jaaaa! normalnie wchodze do pokoju, TV włączony, Jetix leci i... Naruto uczy się przywoływaż żaaaby <nowe odcinki wykupiiili > i nawet japoński opening zostawili <przynajmniej utwór ;] > no normalnie nie wierze... cóż za postęp
co nie zmienia faktu że to i tak żal
_________________ Na co komu posiadanie władzy nad kosmiczną równowagą, na co poznawanie tajemnic losu, jeśli nie można zwyczajnie czegoś wysadzić?
Mistrzu Pratchett
Ostatnio zmieniony przez Aurorek Sro Cze 04, 2008 18:07, w całości zmieniany 1 raz
Ach nasze ukochane Naruto po polsku ...
Spodziewałam się, że nic nadzwyczajnego z tego nie będzie, ale to, to już lekka porażka jest
Swoją drogą całe to wycinanie niektórych scen itd, totalnie mnie odrzuca
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
Co wam się nie podoba? Japońce dorysowali po prostu pare scen! Przecież te cudne polskie znikające Shurikeny
A tak na serio to przesadzili. Namiduś, osoba niezrównoważona psychicznie fanką rzeczonego anime nie była. Mangi trochę czytnęła i może być, ale furory nie robi...
Ale robienie czegośtakiego z JAKIMKOLWIEK anime jest grzechem! Normalnie ostatni krąg Piekieł! Trza dopisać kolejny krąg do Boskiej Komedi. Krąg Polaków-Morderców-Anime...
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
A tak szczerze to co was bardziej razi, dubbing czy pokrojone odcinki ? Ja nie miałem okazji jeszcze oglądać pełnego odcinku , ale same głosy mnie bawiły .
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
A tak szczerze to co was bardziej razi, dubbing czy pokrojone odcinki ?
Pokrojone odcinki da sie przezyc bo nie tylko w naruto sa pokrojone bo byly jeszcze w Dragon Ballu. Dubbing jest gorszy ;/ szczegolnie jak mowia sasUUUke lub neJ to nie wytabiam ;/
Dubbing!
arghhh to jest coś czego nienawidzę najbardziej geez, czy oni nie mogą się czasami do tego przyłożyć? ani troche? T_Tco mi w nim nie pasuje to juz sie rozpisywałam
co do pociętych odcinków... cóż, i tak znam normalną wersje więc mi to wisi delikatnie mówiąc chociaż wolałabym opcję, w której jak już mamy rozpowszechniać anime to jednak robić to w oryginalnej wersji a nie takie podłe przeróbki i kreowanie Naruciaka na Witch -.- z drugiej strony Jetix to jednak kanał dla dzieci... teoretycznie, bo sama często ogladam
Ano ...
Swoją dorgą, czasami ten polski dubbing jest naprawdę zabawny, jednak na dłuższą metę po prostu poraża ...
A co do Jetixa ... kanał dla dzieci. kanałem dla dzieci jednak jest to ten program który (ku utrapieniu moich rodziców) nieustannie oglądam
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
kanal dla dzieci to ten drugi, ten z rybka
ja nie wiem jak to jest ze ile razy nie wlacze jetixa wieczorem to widzenaruto warczacego <^^"> nad Sasuke. jakby mieli jeden odcinek. ale warczenie "" za kazdym razem doprowadza mnie do spazmow smiechu. i te naklejki w rogalikach. żal.pl
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
Tak... rogaliki są mocne . Ja całkiem niespodziewanie otwieram paczke, a tu mi naklejka przytalasa Guy'a z leem . Kto nie łyknie promocji "molestujące naklejki od czipkikało w rogalach" ?
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Ale naklejek już nie ma ... A ja mam dzięki braciszkowi cały album
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum