Zarejestruj się u nas lub też Zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 

Poprzedni temat :: Następny temat
Naruto na Jetix
Autor Wiadomość
nobu 
True Otaku

Wysłany: Sro Cze 04, 2008 14:44   Naruto na Jetix

Jak wam sie podoba Naruto po polsku??

Aurorek 
True Otaku

Wysłany: Sro Cze 04, 2008 15:53   

że co nam się Naruto po Polsku?
Że niby "podoba"?
<napad śmiechu> :lol-above: :lol-above: :lol-above:
to absolutnie nieadekwatne słowo XD raczej zapytałabym "jak się wam naruto po polsku nie podoba?" XD no ale w sumie może znajdzie się ktoś komu taka a nie inna wersja przypasowała... ;]'

toż to najgorsze co mogło tą serie spotkać ;]' głooosy <brrr>, aaakcent <sasUUUUke!> <juz o tym pare razy pisałam XD> i odtwarzanie w kółko 30 odcinków... xD "
i dzieci latające po osiedlu i krzyczące "ja będe sakUUUUrą a ty sasUUUke" xD i ich rodzice ciągle narzekający "co to te japońskie bajki z dziećmi nie robią"... XD
żal po prostu :) ja jestem całkowicie na nie xD

no chociaż znam też parę osób które po Jetixowych bajkach <Naruto, SK ... > zaczęły się anime interesować, to niby też fakt... Ale jednak ja jako stary otaku jestem przeciw ;]'

Mistrzu Pratchett

Kyo_Niimura
Wanderer

Wysłany: Sro Cze 04, 2008 16:00   

oh tak ...
a potem wychodze na spacer i napadaja mnie dzieci krzyczące - "łap moje szurikeny, Ha HA"
albo co gorsza "kocham sasUke !!!~~ odwal sie~~!!"
to jest po prostu ........(bez komentarza)

mówie zdecydowanie -NIE!!

Aurorek 
True Otaku

Wysłany: Sro Cze 04, 2008 16:06   

Kyo_Niimura napisał/a:
"kocham sasUke !!!~~ odwal sie~~!!"

"jak nie zgodzisz sie na to żebym tylko ja kochała sasUUUke to nie pożyczę ci moich grabek" XD
no ja przepraszam, te dzieciaki nawet najlepszych postaci nie poznały, nooo xD <Ituś *.*>

dla mnie wygrał naruto podczas walki z Haku... ja piernicze, nikt inny nie potrafi tak cudownie warczeć :P brzmiało bardziej jak pies na głodzie/mający dostać apopleksji/ z ciężką niewydolnością żołądka lub innych bardzo ważnych organów/nie bardzo wiedzący co ze sobą zrobić/niepotrzebne skreślić <:P>, niż, khe, demon XD

EDIT

o jaaaa! normalnie wchodze do pokoju, TV włączony, Jetix leci i... Naruto uczy się przywoływaż żaaaby xD <nowe odcinki wykupiiili xD > i nawet japoński opening zostawili xD <przynajmniej utwór ;] > no normalnie nie wierze... cóż za postęp xD
co nie zmienia faktu że to i tak żal ^^"

Mistrzu Pratchett
Ostatnio zmieniony przez Aurorek Sro Cze 04, 2008 18:07, w całości zmieniany 1 raz  

nobu 
True Otaku

Wysłany: Sro Cze 04, 2008 16:27   

Aurorek napisał/a:
to absolutnie nieadekwatne słowo XD raczej zapytałabym "jak się wam naruto po polsku nie podoba?"

ok ale nie czepiejmy sie szczegolow ;p

Cytat:
toż to najgorsze co mogło tą serie spotkać ;]' głooosy <brrr>, aaakcent <sasUUUUke!>

zgadzam sie

moim zdaniem to moze byc fajne ale tylko dla ludzi ktorzy nie znaja tego anime

Seir 
True Otaku

Wysłany: Sro Cze 04, 2008 20:14   

Ach nasze ukochane Naruto po polsku ...
Spodziewałam się, że nic nadzwyczajnego z tego nie będzie, ale to, to już lekka porażka jest xD
Swoją drogą całe to wycinanie niektórych scen itd, totalnie mnie odrzuca
"Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”

Namida 
True Otaku
nutka

Wysłany: Czw Cze 05, 2008 11:25   

Co wam się nie podoba? Japońce dorysowali po prostu pare scen! Przecież te cudne polskie znikające Shurikeny :sweet: :sweet:

A tak na serio to przesadzili. Namiduś, osoba niezrównoważona psychicznie fanką rzeczonego anime nie była. Mangi trochę czytnęła i może być, ale furory nie robi...
Ale robienie czegośtakiego z JAKIMKOLWIEK anime jest grzechem! Normalnie ostatni krąg Piekieł! Trza dopisać kolejny krąg do Boskiej Komedi. Krąg Polaków-Morderców-Anime... ;D
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my

Smigolx 
Royal Otaku
LocoRoco 2 *w*

Wysłany: Czw Cze 05, 2008 13:51   

A tak szczerze to co was bardziej razi, dubbing czy pokrojone odcinki xD ? Ja nie miałem okazji jeszcze oglądać pełnego odcinku xD , ale same głosy mnie bawiły xD .
Opening ^^ !

nobu 
True Otaku

Wysłany: Czw Cze 05, 2008 18:27   

Cytat:
A tak szczerze to co was bardziej razi, dubbing czy pokrojone odcinki ?

Pokrojone odcinki da sie przezyc bo nie tylko w naruto sa pokrojone bo byly jeszcze w Dragon Ballu. Dubbing jest gorszy ;/ szczegolnie jak mowia sasUUUke lub neJ to nie wytabiam ;/

Aurorek 
True Otaku

Wysłany: Czw Cze 05, 2008 20:28   

Dubbing!
arghhh to jest coś czego nienawidzę najbardziej xD geez, czy oni nie mogą się czasami do tego przyłożyć? ani troche? T_Tco mi w nim nie pasuje to juz sie rozpisywałam xD
co do pociętych odcinków... cóż, i tak znam normalną wersje więc mi to wisi delikatnie mówiąc ^^" chociaż wolałabym opcję, w której jak już mamy rozpowszechniać anime to jednak robić to w oryginalnej wersji a nie takie podłe przeróbki i kreowanie Naruciaka na Witch -.- z drugiej strony Jetix to jednak kanał dla dzieci... ;) teoretycznie, bo sama często ogladam :P

Mistrzu Pratchett

Seir 
True Otaku

Wysłany: Pią Cze 06, 2008 11:04   

Ano ...
Swoją dorgą, czasami ten polski dubbing jest naprawdę zabawny, jednak na dłuższą metę po prostu poraża ...
A co do Jetixa ... kanał dla dzieci. kanałem dla dzieci jednak jest to ten program który (ku utrapieniu moich rodziców) nieustannie oglądam xD
"Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”

nvrmd 
True Otaku
kosmiczny pierdolec.

Wysłany: Nie Cze 08, 2008 19:45   

kanal dla dzieci to ten drugi, ten z rybka xD
ja nie wiem jak to jest ze ile razy nie wlacze jetixa wieczorem to widzenaruto warczacego <^^"> nad Sasuke. jakby mieli jeden odcinek. ale warczenie "" za kazdym razem doprowadza mnie do spazmow smiechu. i te naklejki w rogalikach. żal.pl <_<

Seir 
True Otaku

Wysłany: Nie Cze 08, 2008 21:21   

No co ty naklejki w rogalikach były fajne xD

Smigolx 
Royal Otaku
LocoRoco 2 *w*

Wysłany: Pią Cze 13, 2008 21:23   

Tak... rogaliki są mocne xD . Ja całkiem niespodziewanie otwieram paczke, a tu mi naklejka przytalasa Guy'a z leem :przytulas: . Kto nie łyknie promocji "molestujące naklejki od czipkikało w rogalach" xD ?
Opening ^^ !

Seir 
True Otaku

Wysłany: Sob Cze 14, 2008 12:34   

Ale naklejek już nie ma :cry: ... A ja mam dzięki braciszkowi cały album xD

..:: Otakus Gatus ::..

Dołaczus: ... p.n.e.
Postus: maximus

Odpowiedz do tematu