Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 11:03 nama namuś namolina ;3 UPDATE 07,09,08
Jako że na własne przyjemności ostatnio czasu nie miałam (o tak sasu-naru linerat wciąż czeka na pokolorowanie ==) wrzucę tu zamówienia z ostatnich 3 miesięcy które zrealizowałam (tylko te lepsze )
Przy okazji zastrzegam sobie że to to były same oc i miałam z góry narzucone wytyczne jak te postacie mam ubrać (dlatego nie czepiajcie sie (czasami) koszmarnych wdzianek )
A walić anatomię, świetne prace jeeej ja tez chce nauczyć się tak cieniować jak Ty ostatnio dostałam upragniony tablet po tylu latach marudzenia ale jestem w fazie rozpracowywania photoshopa pod tym względem doopiero
ticz mi master
_________________ Na co komu posiadanie władzy nad kosmiczną równowagą, na co poznawanie tajemnic losu, jeśli nie można zwyczajnie czegoś wysadzić?
a od dawna masz?:) jej ja odkąd dostałam ciągle mam pełno nauki nawet nie mam czasu za bardzo usiąść i się pobawić ale to dzika radość na urodziny była ych ale właśnie najgorzej mi z rozpracowaniem cieniowania ;/ w czym rysujesz?
_________________ Na co komu posiadanie władzy nad kosmiczną równowagą, na co poznawanie tajemnic losu, jeśli nie można zwyczajnie czegoś wysadzić?
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 10:50
Aurorek napisał/a:
a od dawna masz?:)
leci drugi rok
Aurorek napisał/a:
nawet nie mam czasu za bardzo usiąść i się pobawić
ja też nie studia, praca, zamówienia, edytorka na rysowanie rzeczy własnyc nie mam już czasu =x= ale to nic zamówienie skończone, więcej nie przyjmuje i zambieram się za sasunaru fanart *.*
Aurorek napisał/a:
ych ale właśnie najgorzej mi z rozpracowaniem cieniowania ;/
sekret = nama tworzy 3 warstwy dla jednego przedmiotu (czasem więcej) kiedy tworzy dla niego kolor. Koniec końców mam przeważnie około 50-70 warstw dla jednego rysunku
Aurorek napisał/a:
w czym rysujesz?
Lineart w niesmiertelnym oc, kolorowanie fotochłop :3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum