Wysłany: Pon Maj 26, 2008 23:06 Najukochańszy animiec... jaki dla was?
Czyli pochwalcie się w jakim się kochacie ! Moją wybraną jest Higurashi ! Od początku do samego końca mnie strasznie ciekawiła i w żadnym momencie się nie zepusła, za to moja wierność nieskończona tej 50 odcinkowej animce .
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
hm,, trudny wybór... może Dragon Ball.. Inuś... Tsubasa,,,, hm..,.. może Def Nołt? Chyba ..
juz wiem!
jak jeden to chyba Chobist
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
A moja wielka miloscia jest Code Geass .... *_________________________________*
Pokochalam serie od pierwszej chwili openningu a uswiadczylam sie w tej milosci chyba w 4 minucie (dla wtajemniczonych: motyw z akcja zaraz po otrzymaniu Geass)
Neon Genesis Evangelion, ja tytul nie tyle kocham co traktuje z boska czcia *ave ave ave ave ave* ;3
W sumie mam podobnie jak Fi z kilka takich kochanych by sie znalazlo ... jednak juz wspomnieni SLAYERsi sa dla mnie bardzo sentymentalnym tytulem ;3 Pierwszy Animiec jakiego bylam prawdziwa fanka, pierwsza manga jaka kupilam to byl SLAYERS #2 *-* Pierwsza obsesja (Xellos *-*) it.d.
Teraz myśle, że do tego mogę dołączyć DN... i dłuuugi, długi ogonek jakoś tak dużo jest animców, które naprawdę polubiłam
chociaż ja tam wolę mangi z manng ukochanych, na pierwszym miejscu oczywiście Saiyuki NGE zaczynam, ale naprawde mnie wciągnęło do tego Wspomnienia Demona (no co, serio mi się podobały ;]') i Reborn *.*
_________________ Na co komu posiadanie władzy nad kosmiczną równowagą, na co poznawanie tajemnic losu, jeśli nie można zwyczajnie czegoś wysadzić?
Nieeee LULU - LELOUCH !!!!!! ~~~~~
(zreszta by bylo LELOU a nie LULU - sprawdzalam jak sie to pisze w skrocie )
jeden pies- i tak anorektyk XD- i jeszcze reklamuje Pizze Hut XDD
To C.C. reklamuje Pizze Hut , a jak ktos jest w Code Geass Anorektykiem to "hrabia" Loyd (jak kojazysz postac) Zreszta to klampa ... a panie z clampa lubia glodzic swoje postacie x333333333333
nie jestem w stanie wybrać pomiędzy Tengen Toppa Gurren Lagann - wesołością i prostotą z niewielkimi elementami patosu, a Higurashi no naku koro ni - zawiłą fabułą pełną krwi i horroru...
oba te anime tak bardzo się różnią, a oba kocham tak samo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum