Cóż... Higurashi no Naku Koro ni (przykuwa do fotela, obejrzałam całą serię w 2 dni), School Days (ciekawe ogólnie, ale najbardziej zainteresował mnie ostatni odcinek i jego cztery zakończenia), Fullmetal Alchemist (za całokształt), Melancholy of Haruhi Suzumiya (po Higurashi i School Days musiałam zasięgnąć czegoś śmiesznego i odkryłam, że bardziej przypominam Nagato niż mi się wydaje), Elfen Lied (całokształt, przybija do fotela). Może coś jeszcze. Ale te były najlepsze.
KYAAAAAAAAAAA... Wybrać tylko jedno anime OMG! ZAPOMNIJCIE. Zbyt dużo dobrych anime na świecie by poświęcić serce tylko jednemu. Miałabym wybierać między Naruto i One Piece albo Air Gear? Nie, Nie i jeszcze raz Nie!
Sorki ale zbyt wiele wymagacie Pokornie przepraszam.
NAJbardziej i z sentymentu lubię rzecz jasna Slayers. Pamiętam, jak to dawno temu za czasów, w których internet był dostępny głównie tylko w szkole czerpałam niesamowitą radośc ze zgrania sobie kilku obrazków Liny na dyskietkę .
A tak poza tym do moich ulubionych anime należą : Saber Marionette J, Genshiken, Higurashi no naku koro ni, School Rumble i zapewne jeszcze kilka innych .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum