Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 14:14 Najlepszy zespół rockowy
Jaki jest waszym zdaniem najlepszy zespół rockowy?
Moje ulubione to: P.O.D., Led Zeppelin, Red Hot Chilli Pepers, Happysad, Farben Lehre i The Pixies. ;p
Ostatnio zmieniony przez Akai-Neko Nie Paź 19, 2008 18:32, w całości zmieniany 3 razy
naprade niezbedne bylo wpisanie Tokio Hotel??
brakuje mi tu Macimum the Hormone
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
Chyba chciałaś zapytać jaki jest najlepszy zespół z tych, które wymieniłaś Bo tak ogólnie jaki jest najlepszy zespół rockowy to można dyskutować i dyskutować, a wybór nie ogranicza się do tych ekip z ankiety koniecznie
Ponieważ Metal jest taką uroczą odmianą rocka to bym powiedział, że moi ulubieńcy to Sonata Arctica i Nightwish, ale brak ich na liście, wiec powiem, że z wymienionych najbardziej lubię Red Hotsów. Zastanawiałem się trochę nad SOAD, ale u nich to tak bardziej selektywnie i na humor utwory odpowiadają
Mam wrażenie, że nie wszystkie wymienione zespoły do rocka najbardziej pasują . Jakbym miał głosować, odpowiedzi zaznaczyłbym z góry na dół, może pomijająć TH bo traktuje go jako żart .
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
i jeszcze powinien tu byc leniwiec.tak stanowczo tak powinno byc.
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
Oooo Farben Lehre niedawno miało u mnie koncert ^__^
Cytat:
Chyba chciałaś zapytać jaki jest najlepszy zespół z tych, które wymieniłaś
Dokładnie. Osobiście nie słucham żadnego z wyżej wymienionych (może okazjonalnie redhotów i lp).
Jeśli zaś chcesz mówić o najlepszych zespołach rockowych, to sonda jest do kiczu =) Bo choćby za niewymienienie Aerosmith jak dla mnie zasługujesz na klapsa XD
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 21:59
Zagłosowałam na Guano Apes- zespół z babką jako wokalistką, która do tego super śpiewa, mają świetne teksty, robią dobrą muzykę i zawsze czymś zaskakują XD
_________________ E m b r a c e . y o u r . d r e a m s ♥
Hm, zależy jeszcze jakie zespoły zaliczamy do rocka, bo jak wiadomo teraz wiele kontrowersji jest na temat tego, co jest rockiem, co jest tym nowo powstałym (co dla mnie w ogóle nie istnieje) emo, a co metalem. '
W ankiecie zagłosowałam na Linkinów i SOAD. Dwa najlepsze zespoły.
Poza tym Adema, Funeral For A Friend, From First To Last, stary Nightwish, Riverside, od groma tego. Ale te najbardziej lubię. No i LP oraz SOAD,o których mówiłam wcześniej. (;
I know who you are:
The leader of lost souls.
Komix czepiasz się ;p, LP to naprawdę bardzo dobry zespół rockowy . Starsze albumy są dobre, jedynie ostatni nie przypadł mi za bardzo .
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum