oraz Naruto (nigdy animca nie lubiłam, manga znośna ale animiec nie
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
Ja nie polecam D.N.Angel, jakoś tak nie za bardzo podobało mi się to Anime.
Nawet nie obejrzałam do końca
Ja też nie lubię D. N. Angel. Wyjątkowo naiwne shoujo. Odstraszyło mnie też "Peach girl". Już pierwszy odcinek to zbitek głupich oklepanych scenek typowych dla historii o trójkącikach.
Ostatnio zmieniony przez Futaba Pon Lip 28, 2008 18:22, w całości zmieniany 1 raz
powiem szczerze, ze mimo mojego uwielbienia dla Saiyuki ciezko bylo mi przebrnac przez pierwsza serie animca
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
Bleacha to oglądaj, później robi się owiele ciekawszy ! Tylko może skończ na około 60 odcinka bo potem już pomysły są kosmiczne .
Ja nie przepadam za fate/stay night, niektórym się podoba, ale mnie 2 odcinki bo tyle chyba obejrzalem wynudziły niezmiernie :lol-sweet:
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Ja na razie oglądam za mało animców żeby nazwać jakisnajgorszym.... każdy mi się podobał i w kazdym było coś co przyciągało uwage
Onegai Twins, może nie najgorsze ale "czystko" średnie anime . Notabene, wątek główny tak przynudza, że wszystkie poboczne są o wiele ciekawsze . Z serii Onegai, z całą pewnością radził bym zapoznać się z Onegai Teachr, niż Twins.
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Opening !
Mi się strasznie nie podobało "Popotan". Radzę tego nie oglądac - strata czasu. Nie polecam także "Mahou Sensei Negima". Skromnie mówiąc to bardzo nieudolne zekranizowanie całkiem dobrej mangi. Strasznie nie podobało mi się też "Shakugan no shana". Nie dobrnęłam nawet do 10-go odcinka. Niektóre elementy były tak sprzeczne z logiką i bezsensowne, że aż przerażało.
Ognistookiej Szany to jeden odcinek tylko widziałem, dość nie dawno . Narazie nie mam takiego braku animców na liście must have/must look, aby dalej oglądać
Opening !
ja szczerze odradzam "Noir" dla mnie to bylo straszne anime nie potrafilem przez nie przebrnac i "Neon Genesis Evangelion" meczace ciagle powtorki wole mange niz to anime
na pewno Naruto, Bleach i reszta tasiemców, oraz coś, za co panda-chan mnie zabije - school days. idiotyczne, kiczowate i ohydne. ale to tylko moja opinia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum