Najgorsze anime -> Uta Kata
Magical Girl zbyt oklepany temat i jeszcze te cukierkowe dziewczynki wszedzie i ich problemy z chłopakami OMG! Jakby dziewczyny nie miały innych problemów w życiu tylko latać za chłopakami i umierać z troski o koleżanki! No proszę was ludzie! W dodatku główna bohaterka po przemianie świeciła zbytnią golizną
Tak więc:
Chrno Crusade - obejrzałam, ale jakoś tak mnie nie zachwyciło
D.N.Angel -takie bez charakteru
Elfen Lied - dno dna
Air - momentami fajne, ale nie kiedy to myślałam, że usnę
Jak na razie to na tych się zatrzymam
Anime, którego bym nie poleciła? Najgorsze anime? Nasuwa mi się jednomyślnie… Tsubasa Chronicie!
Za nic nie mogę przekonać się do tego anime. Obejrzałam podajże około pięciu odcinków i mnie zanudziło. Denerwowało mnie, że akcja było strasznie przewidywalna. Główny bohater był taki super i wogóle. Pozostałe postacie wydawały mi się schematyczne.
To moje pierwsze anime, przy którym podczas trwania odcinka cały czas sprawdzałam, kiedy nastąpi najciekawsza część tych odcinków, czyli ich KONIEC.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum