Wysłany: Wto Sie 26, 2008 18:17 Najbardziej nielubiany bohater
W tym temacie możecie się troszkę wyżyć
Ja zaczynam:
Emiya Shirou z Fate/Stay Night- idealista do bólu, jego cieciowata postawa mnie dobija
Suzaku Kururugi - j.w, no może bez "cieciowata". Czy on coś umie zrobić dobrze?
Sakura Haruno z Naruto- no comment
Kouta z Elfen Lied - taki bez charakteru
Naruto - dużo gada, mało robi
Sasuke Uchiha - burak >_>
Jak mi się przypomnij to dopiszę
Jakoś nie mam zbytnio tendencji do łatwego nienawidzenia postaci, zdarza się to naprawdę rzadko, to może coś tam jednak się znajdzie...
- Nina z Code Geass - chyba jedyna naprawdę znienawidzona przeze mnie postać. Co mnie w niej najbardziej irytuje... chyba ta jej niestabilność emocjonalna. Jest tak trochę obłąkana. Bez kitu, jak ją widze to odechciewa mi sie na monitor patrzeć. Nie wiem, czemu ona jeszcze żyje.
- Sa Sakujun z Saiunkoku Monogatari - gościa też nie cierpię... Nie rozumiem, jak mógł tak zawrócic w głowie głównej bohaterce. Zdecydowanie Ryuuki > Sakujun. Jego osobowośc mi sie nie podobała, wygląd też. Uważał się za kogoś pr0, ale wcale taki nie był. Fajnie, że umarł.
- Mayuri Kurotsuchi z Bleacha - jego to jestem jeszcze w stanie tolerować, ale nie przepadam za nim. Nie znosze sposobu, w jaki traktuje swoją porucznik. Do tego to świr XD
Raczej nie mam więcej postaci, które by mnie jakoś szczególnie irytowały. Jest sporo mi obojętnych, ale znienawidzonych, jak widać, mam mało.
Nie wiem jak mozna nienawidzic postacie z CG .... tam nawet najwieksze dno jest urzyteczne ale co prawda brutalna i dluga i zalosna smierc paru postaci niezmiernie by mnie ucieszyla mianowicie :
K-A-L-L-E-N ! Dieee u ...
Nina - choc jak by na to nie patrzec jest na dosc urzyteczna fabularnie ................... jest ciekawa ale jej nienawidze.
Charlsa >_____________________________________________>
Yamamoto z KHR - jezu niech go potraci tramwaj , rozjedzie walec drogowy i zadepcze go wycieczka emerytow.
Aizen z Bleacha - khem .... no commet
emm zraz ... jestem po Geassie i jakos mysle teraz jednotorowo ~~~~~~
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 23:34
Omg temat w którym mogę się wyżyć ^.^
HINATA HINATA i jeszcze raz HINATA. Nie trawię tej bezużytecznej filerowej czarodziejki! Jest słaba, ciągle mdleje, ciągle się zacina, nie zmieniła się nic a nic po time skipie a mimo to jej fani nadal utrzymują, że ta pokraka jest w stanie filerową techniką rozwalić Konan i jej celem istnienie jest zaciągnięcie Naruto przed ołtarz. No way in hell!
Sakura part 1 - Saskeeeeee-kunnnn *rzyg*
Karin - kolejna zakichana, beznadziejna fangirl, która dostaje orgazmu, gdy ktoś przyssie się jej do ręki >.>
Ogólnie typ bezmózgowej i bezużytecznej; Misa Misa (Death Note), Fuu (Samurai Champloo), Lenalee (D. Gray-Man), Orihime Inoue (Bleach - w każdej scenie w której nie ma obok niej Grimmjowa jest beznadziejna szczególnie gdy na horyzoncie pojawia się niejaki Kurosaki-kun =/) Cheza (Wolfs Rain), "Sa-chan" (Gintama - taka lawendowa lafira, która zawsze pałęta się za Gintokim i wyglądam przypomina mi Karin - to chyba te okulary =/)
Jeden wniosek; czemu damskie bohaterki w anime/mangach są zwykle takie zjechane ;<<<<
_________________ E m b r a c e . y o u r . d r e a m s ♥
Ostatnio zmieniony przez Vilexica Wto Sie 26, 2008 23:43, w całości zmieniany 2 razy
Emiya Shirou. tak. jak mozna wymyslic tak bezplciowego glownego bohatera niech zginie teraz natychmiast juz. moze zabrac ze soba Sauber jezeli bardzo strasznie koniecznie potrzebuje oO
Renge z OHSHC. geez. hight power motor
Sado z Bleacha. no po prostu nie znoszde goscia i juz. jest tragiczny mimo ze gra na basie
pewnie jeszcze troche tego bedzie ale wlasnie odswiezam sobie def nota i podobnie do Akatsuki moje myslenie jest ograniczone a w zasadzie. Raito im dalej tym tez mniej trawie
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 17:02
1 bez zastanowienia, stanowczo, bezczelnie, bezpruderyjnie <ciekawe jaka reklama właśnie w telewizi leci ? >
HINATA
sam fakt że to to żyje jest dostatecznym nietaktem
Vilexica napisał/a:
HINATA HINATA i jeszcze raz HINATA. Nie trawię tej bezużytecznej filerowej czarodziejki! Jest słaba, ciągle mdleje, ciągle się zacina, nie zmieniła się nic a nic po time skipie a mimo to jej fani nadal utrzymują, że ta pokraka jest w stanie filerową techniką rozwalić Konan i jej celem istnienie jest zaciągnięcie Naruto przed ołtarz. No way in hell!
o siostra
2. lenaleegodiebitch
płaczliwe, głupie dziewczątko które za bardzo kręci się wokół kandy <rzyg>
3. sakura part1. w shipuudenie ją lubię ale ta z 1 była wnerwiająca
4. Misa, kretynka jakich mało
no i co ja poradze że takie głupie dziołchy wpychają do fajnych serii? I jak to nie zostać yaoistką ?
no i co ja poradze że takie głupie dziołchy wpychają do fajnych serii?
Taka np. Orihime z Bleach'a. Jedyne co mówi to "Kurosaki-kuuuun"
Niech ktoś tylko nie piszę, że tak mówimy, bo jesteśmy kobietami. Ja wolę jak laska w anime ma charakter i potrafi dokopać. Chociażby Revy z Black Lagoon.
Co do Misy to się zgadzam, jedyna jej zasługa w Death Note to jako taka pomoc dla Raito.
1. EMIYA SHIROU - co za niemęska ciota. Ten bohater psuje całe anime. Nie mogę przez niego skończyc tej serii >.<"! Panowie, nie bierzcie przykładu z tego osobnika.
2. Roan (Ragnarok the animetion) - to samo co Shirou. No identyczna postac dosłownie.
2. Sasuke - lamerski jakiś taki.
3. Nanaka (Myself ; yourself) - co za patos, co za wzniosłośc, co za użalanie się...
4. Miyuki (Lucky Star) - zawsze mnie denerwowali ludzie pseudowszystkowiedzący .
5. Okazaki Tomoya (Clannad) - Nie dosc, że postac totalnie śmierdzi eroge tzn. ciągle pomaga wszystkim pokrzywdzonym dziewczynkom, które się nawiną to jeszcze w dodatku mało mnie bawi.
6. Yano (Bokura ga ita) - niekonkretny, zadufany w sobie.
Renge była fajna, stwarzała wiele fajnych sytuacji i śmiałam się często dzięki niej. Tak samo Fuu.
Prawie wszystkie postaci z Naruto z wyjątkiem Kakashiego i Lee. Wszyscy są wkurzający, albo nie na tyle interesujący by mogli mnie na zająć jakoś swoją osobą.
Nina zdecydowanie wygrywa plebiscyt na najbardziej znienawidzoną postać w CG, nawet wysiłki twórców pod koniec mnie do niej nie przekonały. Tak samo Suzak i w małym stopniu Rollo.
Podpisuje się pod wszystkimi bezmózgimi panienkami jak Orihime czy Misa Misa.
Nikt nie wspomniał o Głównych Złych Nie Dających Się Ubić Do Końca Serii. Taki na przykład Orochimaru czy Naraku. Tyle razy bohaterowie z nimi walczą i zawsze zabraknie im ułamka sekundy/milimetra żeby ich załatwić. A te skurczybyki zawsze się wywiną i wrócą jeszcze silniejsi.
Co do Renge i Fuu zgadzam się w zupełności z Shizuku. Misa specjalnie mi nie przeszkadzała.
Za to, zaskoczę was kochani, postać z Code Geass której absolutnie nie potrafiłam przetrawić:
C.C. Błagam, ona w ogóle nie miała osobowości! Mimo, że na ekranie pokazywała się przynajmniej kilkanaście razy w ciągu odcinka, po 1 i 2 serii nadal nie potrafię wymienić ani jednej cechy jej charakteru (jeśli w ogóle takowy miała). x_x Większość czasu, podczas którego pojawiała się na ekranie jedynym celem wciśnięcia jej postaci było ozdobienie kadru.
Ogólnie jedną z głównych wad CG jest brak postaci z którymi można się zżyć, ale to nie w tym temacie. Akurat w CG nie lubiłam ŻADNEJ z pierwszoplanowych postaci.
Rena (Higurashi no naku koro ni) - w swoim niezeschizowanym wcieleniu głupiutkie dziewczątko co jakiś czas rumieniące się uroczo i mówiące 'hau' i 'omochikaeri'. -_- A jej nagłe przemiany we włóczącą się po drogach z tasakiem zabójczynię wcale nie podniosły jej mojej opinii o niej (mimo, że te zmiany były dość kluczowe dla fabuły).
Asuka (Neon Genesis Evangelion) - chyba nikt nie potrzebuje wyjaśnień.
Yoko (niekoniecznie znienawidzona, po prostu najmniej ją lubię z całego anime) (Tengen Toppa Gurren Lagann) - moim zdaniem po prostu złagodzona wersja Asuki z odrobiną więcej uczuć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum