Miejsce
Warszawa
Czas
Początek:
Sobota, 13.09.2008
Koniec:
Niedziela, 14.09.2008
WWW:
MOKON Lokalizacja
Białołęcki Ośrodek Kultury oraz Zespół Szkół nr 106, ul. Vincenta van Gogha 1
Konwent w konwencji CLAMPa, chociaż także osoby nie interesujące się twórczością czterech pań znajdą w programie coś dla siebie
CIEKAWOSTKA
Na konwecie Mokon 2008 odbeda sie poraz pierwszy w polsce eliminacje do WCS (world cosplay summition). Fianalowa para pojedzie do Japoni na final WCS-2008. Z tego powodu regulamin cosplayu zostanie rozbudowany o np. obowiazkowy jezyk jap.
(wiecej informacji u mnie , na forum mokonu lub na forum AOI )
Ktos chetny ? Ja w kazdym razie taaak <333
btw. szukam sobie partnera do TEGO cospalyu ... jacys chetni ? <3 ?
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
znaczy ze Clamp <robi wielkie oczy> ja chce <robi jeszcze wieksze oczy>
<wola Aurore i zmusza do wyjazdu>
taaaak jaaaa chceeeeeee.
powiedzcie cos Aurore, ze ja chce i ona ma tez chciec
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
już wiem ponieważ dopierozaczełam pierwsze zdania których się po japońsku nauczyłam są z tego forum to powiem im suki da yo minnatachi XD odrazu wygram XD
Cytat:
Jak chcesz to Cie moge nawet z piatku na sobote przenocowac <3333
chcieć (a dało by sie z czwartku? XD )
(bo mam już nawet łaskawą zgodę mojej rodzicielki xDDDDD)
Mysle za moja rodzicielka sie zgodzi <3
Fi napisał/a:
AkatsukiNoShin napisał/a:
CIEKAWOSTKA
Na konwecie Mokon 2008 odbeda sie poraz pierwszy w polsce eliminacje do WCS (world cosplay summition).
a własnie... skąd jakieś większe info do tego? ... bo się przymierzam do zrobienia first in my life kostiumu ;p ((ale nic od Clampa ... ))
Tu (http://utagai.net/cosplay/viewtopic.php?t=189&start=0) znajdziesz najwiecej o polskich eliminacjach , i w pierwszytm poscie masz podany link do WCSowej strony oficjalnej
[ Dodano: Wto Cze 17, 2008 14:03 ]
@UP
Najswiezsze info:
Mokon zostaje przesunienty na 13 i 14 GRUDNIA ! JEst to spowodowane WCSem ... oficjalne info jest zapowadane na nadchodzace dni <3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum