_________________ "A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.
Kotka.
Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.
Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre."
fajne Ja bym nie potrafiła czegos takiego potworzyć
I bardzo lubię takie bajki!
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
Ketriken, mi tam się podoba. Dobra robota, fajnie zrobione amv. Lubię disnejowskie bajki . Resztę filmików też masz dobrych, chociaż w tym o Itachim jest jakaś dziwna muzyka XD.
W tym o Itachim to muzyka jest z South Parku I jest w sumie tak od niechcenia zrobiony, w akcie desperacji
Dziękuję
_________________ "A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.
Kotka.
Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.
Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre."
Orzesz Pacahontas Śliczne Swoją drogą coś mnie tak właśnie naszło na disnejowkskie bajki
Niu, innych twoich amv na razie nie oglądałam ... ale podkreślam ... Na razie
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum