Wysłany: Sob Mar 22, 2008 18:40 Mod forum - posty usera w temacie
Kolejny mini modzik do forum
W miejscu gdzie pokazane są tematy z kategorii, klikając na ilość odpowiedzi danego tematu pojawi się strone, gdzie pokazany jest licznik postów jakie oddali poszczególni userzy w danym temacie :p Heheh ten modzik szczególnie spodoba się fanom cyferek i statystyczek
widze że bezwstydnie wykorzystujesz mój profil ;p nah nah... ale ten obrazek jest identyczny co w drugim temacie z wykorzystywanym moim profilem... i własciwie nie kapuje jak niby mam w to wejść ((pomijam fakt że mam te strone zapisaną ;p )) ale jakbym chciała wejść od tak to z tego co piszesz to ni wim jak ;p khem...
nah nah... ale ten obrazek jest identyczny co w drugim temacie z wykorzystywanym moim profilem... i własciwie nie kapuje jak niby mam w to wejść ((pomijam fakt że mam te strone zapisaną ;p )) ale jakbym chciała wejść od tak to z tego co piszesz to ni wim jak ;p khem...
Mój błąd, już poprawiony a wchodzi się naciskając cyferke obok nazwy tematu oczywiście jeżeli ktoś odpowiedział na dany temat
Fi napisał/a:
p.s. fani cyferek i statystyczek dziękują ;p
Nie ma za co
Fi napisał/a:
nah nah... ale ten obrazek jest identyczny co w drugim temacie z wykorzystywanym moim profilem... i własciwie nie kapuje jak niby mam w to wejść ((pomijam fakt że mam te strone zapisaną ;p )) ale jakbym chciała wejść od tak to z tego co piszesz to ni wim jak ;p khem...
Mój błąd, już poprawiony a wchodzi się naciskając cyferke obok nazwy tematu oczywiście jeżeli ktoś odpowiedział na dany temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum