Wysłany: Nie Sie 03, 2008 18:36 Mnemosyne - Mnemosyne no Musume-tachi
Jest to nowe anime i ostatnimi czasy bardzo przypadło mi do gustu i zostałam wciągnięta od pierwszego odcinka. Główną bohaterką jest Rin Asougi, która na początku pokazana jest jako normalna kobiecina, pracująca w biurze z młodą Mimi. Ale już w połowie odcinka okazuje się, że ma ona pewną ciekawą właściwośc . Fabuła jest na mój gust całkiem pomysłowa i nieźle rozplanowana. Seria zawiera tylko 6 odcinków, ale każdy z nich trwa aż 45 minut i stanowi jakby odrębną historię po pewnym przeskoku czasowym.
Anime trochę hardkorowe, ale nie za bardzo.
Wprawdzie zakończenie średnio mi się podobało i w ostatnim odcinku był wręcz natłok wątków, ale mimo wszystko seria ogólnie bardzo mi się podobała i polecam ludziom, którzy lubią klimaty sci-fi/horror.
Takkk.... toooo było świetne *_____* tam każdy odcinek zlatywał mi tak szybko, że ani się obejrzałam a tu już koniec ;p ... Szybka akcja... strzelaninki.. powracanie do życia... xDDD i nasza cudna Rin <3 I love her xDDD jest świetna... i w ogóle oh ah xDDDD strasznie mi się podoba ta postać xDDD sasasa... mamy tutaj słodkie wątki yuri, i pojedyncze hentai, aczkolwiek są tylko grzecznie pokazane, porównując do normalnego hentai i yuri... ;p mm.. co tu dalej... koniec... mmm... nie takiego końca się spodziewałam.. no ale ;p ujdzie w tłoku ;p xDDD
Zachęcam bardzooooooooo bardzo .. i walnę pare zdj, bo Futaba nie ruszyła palcem ;p ... how could you ;p ....
nu... jak to was nie przekona to ja nie wiem ;p .. ehh...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum