Wysłany: Sro Cze 25, 2008 18:11 Miiko-Chan mówi wszystkim "Dzień dobry" ^.^
Heej.. ^.^
Jestem Miiko-Chan [w zasadzie na imię mam Dominika ale mniejsza z tym ^.^]
Mam [prawie] 14 roczków..To co, że tak mało... Ważne co ma się w głowie a nie ile ma się lat
Jak każdy[?] tutaj uwielbiam japońską kreskę [<3] ...Od 4 roczku życia interesuję się M&A... czyli długo
Moje ulubione anime to Death Note i D.N. Angel ^.^
To witam kolejną osobę na forum . Pamiętaj, że od nas się nie ucieka !
Jeszcze raz Ohayo .
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
No to ja przyłączę się do tej wymiany zdań między wami i powiem: Witam Cię czule .
Baw się dobrze na tym forum i się udzielaj jak najwięcej
_________________ "A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.
Kotka.
Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.
Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre."
tak na dzień dobry zwrócę uwagę o prośbę na nie nabijanie postów poprzez pisanie krótkich nieinteligentnych postów z np. samymi emotikonami, które będe musiała ciut posprzątać ;p
a tak pomijając szczegóły tio witam na forum
p.s. Smigolx jaki ty przykład nowym dajesz co? ;p wstydź się ;p
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
Witaj...
Lubisz Death Note? to dobrze... bardzo dobrze... .... ... ..
Mam nadzieje że bedzie Ci na forum dobrze... i że nikt Ci krzywdy nie zrobi...
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
Łaaaa.. W końcu ktoś użył mojego durnego imienia...
To wcale nie jest durne imię Ja lubię wszystkie imiona i każde z osobna! Mam koleżankę Dominikę i lubie to imię Ty też powinnaś je polubić, w końcu jest ono twoje na własność
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum