Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 11:44 Midori mówi hejka ;)wszystkim
Tiiaa co pradwa dalej nie mam neta , ale mam już do niego większy dostęp więc tym co może mnie już znają wytłumaczy to moje jakby zniknięcie XD
KtoS mnie jeszce kojarzy z forumexa??
w każdym razie witajcie
znowu się ukatywaniam
a tym co mnie nie znają też mówię cześć
ogólnie mam 17 lat i uwielbima cospley XD lol ikocham konwenty więc łatwo mnie na nich spotkać
a tak po zsatym lubię rysować słcuhać muzyki robić zdjęcia i tyle po co wam więcej
ludzie z otoczenia mangowego mówią do mnie Midori a tak normalnie to Ewelina jestem
Ja myślałem, że ta Midori to Midori którą kojarzyłem z innych for, ale to nie była ta Midori, bo to ty jesteś... Tak mi sie obił nick o oczy, a nie chcialo mi sie dochodzenia przeprowadzić to mam lekkie zdziwko teraz Oczywiście witam.
Ja myślałem, że ta Midori to Midori którą kojarzyłem z innych for
no to się teraz wyjaśniło
Midori-chan napisał/a:
mamy już dwie Midori na forum
jak sie logowałam nie wiedziałam że jest juz midori i uszczęsliwiona ze mój nick jest wolny zalogowałam sie bez żadnych problemów, a no fakt jest faktem ale kto by mnie skojarzył inaczej XD już sie do tego niku przyzwyczaiłam jest jak moje drugie imie
a tak dodam żę na shaman forum też byłam tylko miałam inny nick więc jak powstał forumex to sobie zmieniłam i byłam happy
Midori Midori Midori ..... cosplaye .... Nie udalo mi sie buchac Ci Death Nota wstretny Ryuuku D I jak tak mozna bylo przyjsc bez Raito cooo ? xDDDDDD nvm
Ohayo cie tu <3
Witaj kochana!
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
Nie udalo mi sie buchac Ci Death Nota wstretny Ryuuku D I jak tak mozna bylo przyjsc bez Raito cooo ? xDDDDDD nvm
a chesz może przygarnąc tego death nota? lezy u mnie na strychu a tata powiedział ze za rok go wyrzuci wstrętny tata wpisze go do death nota XD jak będzie próbował zrobić mu krzywde XDDD
a raito wiesz cięzko znaleść przystojnego kolesia, który interesuje się manga i do tego ma obsesje na punkcie naprawiania świata i kompleks mniejszości XD
Namida napisał/a:
Ewelcia_Green? Czy jakoś tak. Było cosik takiego
nono coś takiego wtedy jeszce nie wiedziałam jak zielony po japońsku XD
teraz szykuje strój Laviego , może się pomysł nie podobać ale on ma zaje... młotek fajnie się ludzi będzie nim przygniatać XD
tak to bywa jak sie nicki zmienia XD
na shaman forum to ja jeszce pamiętam strasznie duzo rusowałam fan artów z tego o to anime XD ale to juz było i nie ...XD
Miło Cię tu zobaczyć i ufam, że będzie Ci tu na tyle przyjemnie żebyś zaszybko od nas nie uciekła ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum