Ja w sumie wolę chyba Near'a. Nie wiem dlaczego ale Mello wydał mi sie troche zbyt porywczy i te jego blond wlosy. Od jakiegoś czasu nie lubie blondynów.
Pomińmy fakt że i tak najlepszy jest Ly!
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
ja oddałam głossa na Mello ale i tak stanowczo panu eLowi to oni mogą conajwyżej buty czyścić
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
k stanowczo panu eLowi to oni mogą conajwyżej buty czyścić
i ciasta piec, i kawę robić
Moim zdaniem Mello jest brzydki , nie lubie gościa.
Melon is my bitch *.* (jakbym takiego na ulicy zobaczyła to mogłabym go niechcący zgwałcić )
ja jakos nie przepadam za nim, ale czekoladę (tak jak inne słodkosci) uwielbiam!
u Mello podoba mi się jego sposób pałaszowania czekolady.
oczywiście że tak, dużo razy tak
L miał żyć i stworzyć z Raito nowy świat, tak oto moja wizja końca tej bajki
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
L miał żyć i stworzyć z Raito nowy świat, tak oto moja wizja końca tej bajki
Raito pod koniec przestałam lubić .
Mello i Near...
L powinien nie ginać a jak już zginął to mogą sobie N z M zostać
Melon is my bitch *.* (jakbym takiego na ulicy zobaczyła to mogłabym go niechcący zgwałcić )
Oz w morde Nama raz w zyciu sie nie bedziemy klucic o facetow z animca (juz Ren z Jigoku Shojo chyba sie usmarzy w tym naszym ksero)
Jako rasowy fan girl Raito i prosty fan Near'a w jednym wiadomo na kogo glosuje. Z reszta takie sady sa bez sensu bo i tak wiadomo kto poszed do piachu a kto nie >D
Zreszta precz mi z Mellomanem- gdyby sie nie wtracil Nearowi do roboty wiadmo ze obydwaj by wachali kwiatuszki od spodu <3 ( A ludzkosc zyla by sobie z Raito i kolejnymi O i P ktorzy go scigaja (az w koncu alfabet by sie skonczyl i w ten sbosob Raito zawladna by swiatem (i wrescie wykonczyl Mise >_> )
AkatsukiNoShin napisał/a:
(az w koncu alfabet by sie skonczyl i w ten sbosob Raito zawladna by swiatem
jeszcze z cyrulicy ryskiej by wzieli i byłby def nołt tasiemiec...
(i wrescie wykonczyl Mise >_> )
Misa nie jest taka zła... lepsza niż Mello...
noo mi w sumie to ciężko to określić XD chociaż osobiście, chyba jednak bardziej byłabym przychylna Nearowi wiem, że były to postacie dodane jakby na siłę, ale jakby nie było Near ma swój urok ;] i aż chcę sie powiedzieć "the end is Near" i ma takie fajne zabawki
Z drugiej strony Mello ma czekolade... wiem, że sam Mello zbyt wielu zwolenników wśród fanów DN to nie ma, ale ja jakoś też go lubie XD ta dwójka razem... XD są po prostu super! <nie, zadnego Yaoi, blee >
chociaż i tak jestem za tym żeby L nie zginąąąął
( A ludzkosc zyla by sobie z Raito i kolejnymi O i P ktorzy go scigaja (az w koncu alfabet by sie skonczyl i w ten sbosob Raito zawladna by swiatem (i wrescie wykonczyl Mise >_> )
mmm.... wyobrażam sobie Zenona tropiącego Kirę wraz z Xerconem czy czymś podobnym _-_ jestem za! XD
_________________ Na co komu posiadanie władzy nad kosmiczną równowagą, na co poznawanie tajemnic losu, jeśli nie można zwyczajnie czegoś wysadzić?
nvrmd.... ty mnie zabijesz xDDD Do czegos sie ta chodzaca kotwica by przydala D
Aurorek napisał/a:
( A ludzkosc zyla by sobie z Raito i kolejnymi O i P ktorzy go scigaja (az w koncu alfabet by sie skonczyl i w ten sbosob Raito zawladna by swiatem (i wrescie wykonczyl Mise >_> )
mmm.... wyobrażam sobie Zenona tropiącego Kirę wraz z Xerconem czy czymś podobnym _-_ jestem za! XD
A po Watarim byl by ... ktos na X ? D Xan-chan To milo ze jestes Zaaa
Aurorek napisał/a:
wiem, że sam Mello zbyt wielu zwolenników wśród fanów DN
Eeeeee...... nie slyszalas o Mellomani ? To jest jedna z najbardziej lubianych postaci (wstyd przyzanac )
Eeeeee...... nie slyszalas o Mellomani ? To jest jedna z najbardziej lubianych postaci (wstyd przyzanac )
poowiem tak: nie słyszałam nie zagłębiam się za bardzo w świat DN i fandomy ichniejsze to co napisałam o Mello oparte było raczej na moich osobistych obserwacjach, z których wynikało żeee... większość osób ma go gdzieś no nic, mea culpa (oj często ostatnio musze tego uzywac XD) ;]
i tak wolę Neara XD
_________________ Na co komu posiadanie władzy nad kosmiczną równowagą, na co poznawanie tajemnic losu, jeśli nie można zwyczajnie czegoś wysadzić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum