i tak zwycieza koles w okularach <Matt?>
widzialam go 2 razy w anime a itak jest wszedzie
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
A moim skromnym zdaniem Mello nie dorastał Nearowi do pięt. Pełnił raczej wyłącznie funkcję dodatku i uzupełniania fabuły. W końcu okazał się tylko wykonawcą jednego z elementów planu N (lecz drugiej strony bez niego plan ten pewnie by nie wypalił).
Chociaż nie podobało mi się to kreowanie Neara na wzór L do granic możliwości .
zawsze jak przeglądałam fan arty itp. zastanawiało mnie, czy ja aby czegoś w anime/mandze nie przeoczyłam ja nie pamiętałam jak koleś miał na imię, a miał więcej fanów niż Near ( ) i Mello razem wzięci, siic XD
Cytat:
Aurore nooo ... jak my sie cholara dobze rozumiemy <3 Near jednoglosnie dokopuje Mello'wi
tak jak mówisz moja droga na szczęście twórcy DN myśleli po naszemu, więc to ten drugi w kalendarz kopnął
Cytat:
A moim skromnym zdaniem Mello nie dorastał Nearowi do pięt. Pełnił raczej wyłącznie funkcję dodatku i uzupełniania fabuły. W końcu okazał się tylko wykonawcą jednego z elementów planu N (lecz drugiej strony bez niego plan ten pewnie by nie wypalił).
"kup Neara- Mello gratis" XD
Futaba napisał/a:
Chociaż nie podobało mi się to kreowanie Neara na wzór L do granic możliwości .
Mi się wydawało że oni byli tacy podzieleni na niego - Near z pozycją siedzącą i zachowanie, Mello ze słodyczami ale fakt, u Neara to się rzucało w oczy o wiele bardziej przynajmniej mieliśmy skromną namiastkę naszego zmarłego idola
_________________ Na co komu posiadanie władzy nad kosmiczną równowagą, na co poznawanie tajemnic losu, jeśli nie można zwyczajnie czegoś wysadzić?
Cytat:
Aurore nooo ... jak my sie cholara dobze rozumiemy <3 Near jednoglosnie dokopuje Mello'wi
tak jak mówisz moja droga na szczęście twórcy DN myśleli po naszemu, więc to ten drugi w kalendarz kopnął
yeah!
Aurorek napisał/a:
"kup Neara- Mello gratis" XD
"aby skorzystac z neara musisz mieć Mello"
Aurorek napisał/a:
Mi się wydawało że oni byli tacy podzieleni na niego - Near z pozycją siedzącą i zachowanie, Mello ze słodyczami ale fakt, u Neara to się rzucało w oczy o wiele bardziej przynajmniej mieliśmy skromną namiastkę naszego zmarłego idola
mi sie wydaje ze TFURCY (namida jest zła za smierć L) chcieli pokazac ze każdy inteligent jest na swój sposób dziwny
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
tyle, że oni byli dziwni w ten sam sposób, że tak to ujmę
ale byli dziwni chodziło moze tylko o to że różniki się od Kiry.
iie... mi chodziło bardziej o cos w stylu zabawek taki chwyt reklamowy typu bilety za złotówkę jeżeli wykupisz ble ble ble i ta d
nienawidzę yaoi!
Aurorek napisał/a:
namiętnie jestem anty-yaoi ;]'
popieram koleżankę!
Aurorek napisał/a:
no zależy albo po to żeby przyciągać klientów
graisy są najczęściej do tandet
Near to porażka, tania podróbka L'a, tak TANIA bo co z tego, że pokonał Lighta - miał fart.
Zagłosowałam na Mello bo lubię te jego czarne ubrania i pistolet
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
Według mnie Near był lepszy niż Mello. Dla mnie Mello był zbyt gwałtowny i pochopny w działaniach. <<Chociaż oczywiście bezkonkurencyjnie L jest o niebo lepszy od Near'a ;33>> Nie podobało mi się jego nastawienie. Near choć w pewnym stopniu przypomina L. ;3 Nawet udało mi się dostrzec w którymś z odcinków, że siedział podobnie jak L i te jego oczy... <3
AkatsukiNoShin napisał/a:
(i wrescie wykonczyl Mise >_> )
Taaak... Misa w pewnych momentach była denerwująca... =.=
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum