Zarejestruj się u nas lub też Zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 

Poprzedni temat :: Następny temat
Materialni?
Autor Wiadomość
Good Vader 
Begging Otaku

Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 14:18   Materialni?

Tak z ciekawości (no i z chęci ponabijania postów :P ) zakładam ten temat.... Bo nie zastanowiło was nigdy, że niektórzy bohaterowie mają materialne ciała na ziemi? Moje pytanie brzmi głupio, ale czytajcie dalej xD Taki Urahara na początek... Jest to były Shinigami, żyje na ziemi i prowadzi sklep i ma zanpaktou. Cała ekipa z Soul Society żeby "używać mocy" musi nałykać się jakiś tabletek żeby "opuścić ciało" i w spirit mode działać, a taki Urahara idzie jak burza, pełny wachlarz umiejętności i ma materialne ciało. Rozumiecie? Są jeszcze inni, ale tak podałem dla przykładu... Kogoś jeszcze to zastanawiało?

makaryn 
True Otaku
Vamo' alla Flamenco

Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 22:45   

Kto wie, może to po prostu jego gigai, tylko jakoś...zmodyfikowane? Jak wiemy Urahara jest niezły w wymyślaniu różnych rzeczy, wiec mógł sobie coś wymyślić w tej sprawie :) Poza tym, w Bleachu jest sporo rzeczy, które nie są do końca jasne, więc możemy tylko snuć teorie (jak np. sprawa z duszami którą poruszył StabiL w innym temacie) :)

Vilexica 
True Otaku
<3

Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 10:46   

Jak na mnie to niedopatrzenie Kubo XP fani zjedzą wszystko ==" albo po prostu będzie to miało znaczenie późnej i zostanie przeciwko nam użyte czy coś ^_^

Good Vader 
Begging Otaku

Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 12:00   

Coś w Bleach'u dużo tych rzeczy nie wyjaśniają... Ale jak już w pewnym innym temacie się wypowiadałem to dlatego że oni na walce się skupiają :P Przynajmniej jest się nad czym po zastanawiać i podyskutować, chociaż leniwe społeczeństwo tego forum nie wykorzystuje tego :P

..:: Otakus Gatus ::..

Dołaczus: ... p.n.e.
Postus: maximus

Odpowiedz do tematu