Tak z ciekawości (no i z chęci ponabijania postów ) zakładam ten temat.... Bo nie zastanowiło was nigdy, że niektórzy bohaterowie mają materialne ciała na ziemi? Moje pytanie brzmi głupio, ale czytajcie dalej Taki Urahara na początek... Jest to były Shinigami, żyje na ziemi i prowadzi sklep i ma zanpaktou. Cała ekipa z Soul Society żeby "używać mocy" musi nałykać się jakiś tabletek żeby "opuścić ciało" i w spirit mode działać, a taki Urahara idzie jak burza, pełny wachlarz umiejętności i ma materialne ciało. Rozumiecie? Są jeszcze inni, ale tak podałem dla przykładu... Kogoś jeszcze to zastanawiało?
Kto wie, może to po prostu jego gigai, tylko jakoś...zmodyfikowane? Jak wiemy Urahara jest niezły w wymyślaniu różnych rzeczy, wiec mógł sobie coś wymyślić w tej sprawie Poza tym, w Bleachu jest sporo rzeczy, które nie są do końca jasne, więc możemy tylko snuć teorie (jak np. sprawa z duszami którą poruszył StabiL w innym temacie)
Coś w Bleach'u dużo tych rzeczy nie wyjaśniają... Ale jak już w pewnym innym temacie się wypowiadałem to dlatego że oni na walce się skupiają Przynajmniej jest się nad czym po zastanawiać i podyskutować, chociaż leniwe społeczeństwo tego forum nie wykorzystuje tego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum