Sprawa wygląda następująco: Od dawna siedzę w programach do tworzenia muzyki, niestety na syntezator funduszy nie ma, więc muszę się ograniczać do programów komputerowych. Kilka dni temu wreszcie udało mi się stworzyć pierwsze nagranie, potem następne, które w mojej opinii jest lepsze od poprzedniego, jednakże nadal uważam, że moje umiejętności dopiero raczkują
Żeby łatwiej było grupować nowe kawałki album nazwałem "Stella" pierwsze nagranie także nosi tą nazwę. Pseudonim to "Makrho" - Mak od nazwiska, zaś rho to grecka litera alfabetu, a jako że moje imię zaczyna się na Ro, więc takie zestawienie mi pasuje Wiecie, lepiej tak niż jakby nagrania miały nosić nazwy: Untitled itd.
Uprzedzam, to muzyka elektroniczna, nie każdemu będzie pasować (albo nawet nikomu )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum