Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 23:19 makaryn-kun wita :)
Napisałem już całe trzy posty, więc wypadałoby się przywitać ze wszystkimi Coś o sobie? Hmm, najzwyklejszy w świecie 17 letni chłopak, czasem wesoły, czasem poważny. (chociaż częściej dominuje ta pierwsza strona mojej ciemnej natury.) Lubi słuchać muzyki elektronicznej i wszelkich soundtracków...Cóż więcej, moja przygoda z anime (za mangę dopiero mam się zamiar zabrać) zaczęła się stosunkowo niedawno, bo w wakacje 2007 (tak na poważnie, bo wcześniej obejrzałem ze dwa tytuły) i wciągnąłem się niesamowicie. Do teraz zdążyłem obejrzeć kilka serii i jest to bardzo skromny dorobek, który systematycznie uzupełniam
No to by było na tyle, nie mam weny na więcej, a także nie chcę was zamęczać głupotami. Pozdrawiam i mam nadzieję, że będzie nam się miło pisać
Ostatnio zmieniony przez makaryn Sob Kwi 12, 2008 13:07, w całości zmieniany 2 razy
A witam Pana serdecznie Ufam, że spodoba Ci się na forum i zostaniesz z nami troszku dłużej
a wracając do sedna, cieszę się, że stara ekipa powiększa się o świeższe stażem osóbki To oznacza więcej dobrej zabawy No nic, gdyby nie moje zaniedbania to przywitałabym się wcześniej ale jak to mawiają 'lepiej późno, niż wcale' więć mam nadzieję, że nie masz mi tego zazłe
Pozdrawiam serdecznie.
Wreszcie! Wreszcie jest ktoś, kto ma przynajmniej podobny gust muzyczny do mnie A że tak z ciekawości poproszę Cię o pewną rzecz, mianowicie, chciałbym abyś wymieniła paru wykonawców, zobaczę czy naprawdę mamy podobny gust (wiesz, sami metalowcy itd. tutaj, więc staram się jak najwięcej wyciągnąć od Ciebie )
Ann napisał/a:
To oznacza więcej dobrej zabawy
Wiadomo Chociaż aktualnie pustkami to forum świeci, ale nie poddajemy się!
Ann napisał/a:
'lepiej późno, niż wcale' więć mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe
to ja napiszę w ten sposób,
jestem świeżynką jeżeli chodzi o elektronikę - bowiem zaczęło się od znajomego, co mnie wyciągnął 3 lata temu na imprezę, co się kryje pod nazwą 'Astigmatic' (teraz jest to 'Audioriver' - w Płocku). I wciągnęło mnie na dobre. Ogólnie trudno mi powiedzieć kto był najlepszy i kto wywarł na mnie największe wrażenie. Jednym z uczestników, których pamiętam to podajże Pink Freud. Ale oprócz tego, nie mogę nie wymienić Jean`a Michel`a Jarre`a. Jest poprostu genialny a transmisję z występu w Gdańsku śledziłam od początku do końca . Jak znajdę kawałki, które mam na płycie to napiszę tu dokładnie kto
Rozumiem, więc wygląda na to, że siedzisz w elktronice "spokojnej" - Pink Freud to jazz z elementami elektroniki Mi raczej bliższa jest elektroniczna muzyka taneczna, czyli trance, house, electro itd. No ale cóż, jeśli lubisz Jarre'a (którego też niesamowicie cenię i wbrew obiegowej opinii lubię jego ostatni album) to możliwe, że niektóre pozycje które mam by Ci się spodobały
Jak już pytałem, to sam wypiszę, (mógłbym podać link do profilu na last fm, ale on dobrze nie oddaje tego, jakich wykonawców najbardziej lubię)
- ATB
- Tiesto
- Dj Shah (Sunlounger)
- Above & Beyond
- 4 Strings
- Kai Tracid
- Blank & Jones
- Armin van Buuren
Pierwszą pozycję znam bardzo dobrze... i lubię bardzo
Druga jest mi skądś znana... ale jeszcze nie wiem dokładnie skąd (dzwoni mi w którymś kościele... ale jeszcze nie dotarłam w to miejsce )
Niekoniecznie spokojny Poporstu nie mam swojego ulubionego wykonawcy... co mi wpadnie w ucho
a żeby nie robić offa, cieszę się, że mimo wszystko chce ci się tu być
_________________ ''... droga, którą idziesz tylko pośród innych dróg ma sens...''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum