Dawno Dawno temu świat polskich gazet uświatczył takich rozkoszy jak zapowiedź wyżel wymienionego pisma. Nadzieja... Nadzieją, ale pisno mie miało chyba ochoty na egzystencję.
Az do teraz Strona Magazynu Arigato
Yattaaaa?
Teraz zobaczymy co sie będzie działo...
Na forum gazety 27 maja ukazało się takie cóś
Cytat:
Można cały czas pismo zamawiać drogą internetową, ale będzie też do kupienia w inny sposób - na bieżąco będziemy Was informować - gdzie można dokonać zakupu.
Będziecie nas także mogli kupić na konwencie KONECON w Szczecinie
(liczba sztuk ograniczona ok. 50)
http://www.konecon.org
Jutro po szkole idzie Namida do komikslandi
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
A ja nie słyszałem 2 zdań o tym piśmie wcześniej ! Interesuje mnie jak wygląda wnętrze pod względem wizualnym, bo do treści to już mam zaufanie po ładnym numerze recenzji jakim jest 37 . Dziwi mnie tylko brak informacji na stronie (cena, format etc. ).
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Z tego co wyszperałam w necie to narazie tylko i wyłącznie można to kupić w komikslandii
http://komikslandia.pl/Produkt/Arigato_1/3966/ za niecałe 15 zetaaaaaa więc superrr.. tylko przesyłka 11 zeta.. to .... prawie drugie tyle =.= .. poczekam aż będzie gdzieś z tańszą przesyłką.. albo np. miło by bylo gdyby w empikach rzucili ... nah nah...
to szkoda, że tylko 4 razy w roku ale zobaczycie jak bedzie im schodizło jak bułeczki to zacznie się pojawiać coraz częściej i może w tedy też bedzie już dostępny w empikach kto wie
a tak po zatym to nareszcie cos fajowego i nowego na nasz polski rynek wyszło
nie moegę się już doczekać jak go sobie zakupię niach niach
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
Mam! Niezła gazetka lepsze to niż nic. Okładka troche zbyt "chowaj przed rodzicami":lmao:
W srodku odniosłam wrażenie , że trochę zbyt dla facetów. Momentami trochę sweet. Dla bywalców sashimi forum powiem ze momentami a'la Ruki
Moze kilka błędów, w sensie brak spacji...
ale ja kce jeszcze!
[ Dodano: Pią Cze 06, 2008 14:33 ]
Mam! Niezła gazetka lepsze to niż nic. Okładka troche zbyt "chowaj przed rodzicami":lmao:
W srodku odniosłam wrażenie , że trochę zbyt dla facetów. Momentami trochę sweet. Dla bywalców sashimi forum powiem ze momentami a'la Ruki
Moze kilka błędów, w sensie brak spacji...
ale ja kce jeszcze!
Czyli na każdej stronce (powiedzmy co drugiej) jest panna bynajmniej ecchi ? *zaciekawił się * A sama okładka mi się nie podoba, przypomina mi jakiegoś "Bravo Girl'a" . Ten róż i te paski z boku okładki... (może lepiej tak jak u nas byłoby zamienić róż na fiolet ?)
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
Czyli na każdej stronce (powiedzmy co drugiej) jest panna bynajmniej ecchi ? *zaciekawił się
no... nie do końca, ale w sumie coś w ten deseń, może nie zupełne ecchi, ale dużo pań jest
Smigolx napisał/a:
* A sama okładka mi się nie podoba, przypomina mi jakiegoś "Bravo Girl'a" .
Czytałeś kiedyś Bravo Girla ? TO mnie tu Arigato nie obrazaj! W swoim życiu Namida raz kupiła szajs zwany BravoGirl dla plakatu z Jackiem Sparrowem
Poaztym taki szpan ta okładka, jak Namidek wracała z komiksladii to musiała wyglądać bezblędnie... Spójrzcie na wizję.
Wizja, jak mogłaby Namidę w metrze postrzegać jakaś staruszka
Cytat:
W metrze siedziało wiele osób, wszyscy wyglądali mniejwiecej tak samo.Każdy zajmował się sobą. Kilkoro ludzi słuchało muzyki, Ktoś czytał ksiażkę. Z Tłumu wyróżniała się jedna dziewczyna. Siedziała Ubrana niebieską koszulę i jeansy, Wyglądała jakby albo wróciła z jakiś egzaminów, albo jakaś prymuska*. trzymała plecak na kolanach. Wszystko byłoby dobrze gdyby nie fakt, że trzymała w rękach jakąś kolorową gazetę . Z bardzo nieskąpo ubraną kobietą z kreskówek na okładce. Dziwnie wyglądała ponieważ ewidentnie zaczytywała się w kolorowe stronnice pisma. Wysiadła na przedostatniej stacji i tyle ją widziano. Co takie gazety robią z madrych dzieci!
ie oplaca sie ja wole do sklepu pujsc i sobie kupie za 11 zl
W komikslandi sprzedaja po 15,50 wiec nie ma oplaca sie czy nie bo cena na to samo wyjdze
Ja Arigatou juz posiadam no i ............... NA TO CZEKALAM TYLE CZASU ?!
Ale mi sie podoba ... Rly .... skoda tylko ze wekszosc zawartosci znam ... ale fajny jest wywaiad a'propo Gurenn Lagnn Taki WDRILOWANY W NIEBO xDDDD ... ( ale na artach nie bylo Virala >_> ... jak oni mogli tak bez VIRALA !!!!! )
Ale jasli chodzi o opinie to daje pozytyw ale jadnak Otaku! odbieram znacznie lepiej ...
AkatsukiNoShin napisał/a:
W komikslandi sprzedaja po 15,50 wiec nie ma oplaca sie czy nie bo cena na to samo wyjdze
to trochę głupio ale... kilka złotych wte czy we wte ... robi różnicę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum