Wysłany: Nie Cze 15, 2008 23:03 Lirikar Tokarew KILL THEM ALL lub poprostu DAI MAHOU TOUGE !
TYLKO DLA LUDZI O MOCNCH NERWACH !!!!
Tytul Serii : Dai Mahou Touge
Ahhh Kazda ksiezniczka bajkowej krainy kiedys musi przeciez pojsc do szkoly ! Czas pozegnac sie z rodzicami ! Teraz poznamy nowe kolezanki (?) , zdobedziemy prawdziwa przyjaciolke . Wszelkie problemy zyciowe rozwiazemy za pomoca naszej magicznej mocy i slow " MAGICAL TOKAREW ! KILL THEM ALL !!!". W naszych przygodach bedzie towarzyszyc nam nasza kochana maskotka , ktora to zdobylismy w przeuroczej krainie maskotek <3333 ! A do takich przygod beda zaliczac sie np. Robienie Curry z pomoca szanowanego Potato-dono (tak tak to jest to o czym myslicie ). Wszystko bedzie przystrajal nastrojowy openning i masa warzyw !!!
Radze obejzec wszystkie podlinkowane rzeczy podczac czytania tekstu i obejzenie (i wsuchanie sie ) opening
Pierwszy raz anime ogladalam po rano na konwecie .... Jeszcze nic mnie tak nie rozwalilo jak TO .... Niesamowita durnota z dziwactwem i sensem x333333333333333333333333
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
ale link do "prawdziwej przyjaciółki" wygasł... łalbo coś... ;p
a tak po za tym to czytałam o tym łanimcu... i sie nawet zastanawiałam czy nie obejrzeć... ale za dużo pozycji mam ostatnio i ni mam jak tego w grafik wcisnąć ;p łaczkolwiek jeszcze kiedyś może obejrze ;p
@Edit... może jednak zmienie zdanie i wcisne to na przyszły tydzień
Ja się poprostu tego boję, nie... nie przesadzam, to jest straszne . Napewno zostawi to jakiś ślad na psychice . Jak nabiorę odwagi to może uda mi się obejrzeć pierwszy cały odcinek .
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
btw... dzie mogę to upolować> bo ja szukam i znaleść nie mogę...
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
miniova.org i isohunt.com .... czyli tylko na torrentach >_> mozesz jeszcze zobaczyc na spisie polskich grup hard-suberrskih moze ktos to robil ale to tez torrenty do tego najczesciej prawei wczale sie nie sciagaja >_>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum