Wysłany: Sob Cze 21, 2008 20:34 Książki, zdania... ;]
No, jako że ostatnio propagujemy rozwój gier forumowych, zacznijmy temat, który chyba jest na każdym forum, ale i tak jest fajny
1. Weź książkę, która leży najbliżej ciebie.
2. Otwórz ją na stronie 123.
3. Odszukaj 5 zdanie od dołu..
4. I wpisz je w post.
5. Ale nie szukaj najfajniejszej książki! weź tą, która faktycznie jest najbliżej Ciebie! ;]
"Zakładnictwo polegało na tym, że pewna osoba, z reguły krewny dłużnika, stawała się zakładnikiem, więźniem w domu wierzyciela, do czasu wypełnienia przez dłużnika zobowiązania."
_________________ Na co komu posiadanie władzy nad kosmiczną równowagą, na co poznawanie tajemnic losu, jeśli nie można zwyczajnie czegoś wysadzić?
najbliżej leży książeczka z tekstami z płyty 'gokutama rock cafe' antic cafe, ale ona nie ma 123 stron, więc idę dalej.
dalej mamy 2 tom wolf's rain - ma już 123 strony, ale 5 zdanie od dołu... nie wiem które to będzie.
dalej jest tragedia w trzech aktach agathy christie.
- przypuszczam, że małżonek nie zostawił zbyt dużego majątku?
"W końcu nie brak i czystych tworów poezji, nie związanych z tradycją ludową, powołanych do życia jakimś wierszem lub pieśnią"
Mitologia, Jan Parandowski
;]
_________________ "A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.
Kotka.
Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.
Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre."
Fullmetal Alchemist 7 (bo robi za podkładkę pod myszkę )
"Powtarzam, zabezpieczyć wielką zbroję i chłopaka z warkoczę"
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
"Za panowania dynastii Jagiellonów przymierze z Węgrami było jednym z fundamętów polityki zagranicznej, w latach 1440-44, a nastepnie 1490-1516 książęta polscy byli obierani na tron Węgier" Boże Igrzysko- Norman Daves
PS: fajna zabawa! Ja się jeszcze z nią nie spotkałam oczywiście napijacze postów rządzą!!
-A niby co się dzieje?-mruknął, podeszwą bosej, sękatej stopy wygładzając ziemię.
"Deszcze niespokojne"
_________________ "Stary, ja jestem czarną owcą nie idiotą. Oczywiście, że tak. [...] przynajmniej mogę zdechnąć tak, jak żyłem – jako bydlę, skurwysyn i niepodległa dusza, buntownik Samael, nie bez powodu nazywany Ryżym Hultajem!”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum