hmm... jakbym podliczyla ile pieniedzy stoi na moich polkach... eeetooo... 18 tomow fushigi, kupione prawie na raz... czyyliii... jaaaakieees... 270zł...
no dobra, dam sobie spokoj z liczeniem, bo dopiero zaczelam a juz mam dosyc
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
Ogólnie wpadłem na genialny pomysł , skoro i tak nie umiem rysować to spróbuje (dam z siebie 120% ) i narysuje Gaarę, go wszyscy lubią, więc nie odrzucą .
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia, lecz moje marzenia są nie do spełnienia. -
Higurashi no naku koro ni http://pl.youtube.com/watch?v=3hHKmiRwyBU
Opening !
narysuj to cos, co nosi na plecach, napewno Ci wyjdzie
_________________ "There probably isn't any meaning in life. Perhaps you can find something interesting to do while you are alive. Like how you found that flower. Like how I found you."
Ogólnie wpadłem na genialny pomysł , skoro i tak nie umiem rysować to spróbuje (dam z siebie 120% ) i narysuje Gaarę, go wszyscy lubią, więc nie odrzucą .
A co tam wszyscy Ważne, że ja go UWIELBIAM Luv Gaara To rysuj szybko i się pochwal!
he a ja ani kasy ani talentu do rysowania więc nie grozi mi chyba zaden tomik naruciaka no ale trudno. Za drogi interes jak na mój budżet buuuu ale trzymam za was kciuki i za wasze bazgroły (żartuje rzecz jasna)!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum