Więc.. hmm....
Co tu dużo mówić. Trochę osób powinno mnie znać, trochę pamiętać (nadzieja ). A może i nie pamiętać, ale wybaczę.
Nie wiem co napisać za bardzo.. hmm może jakieś tytuły.. hmm.. które lubię.. np:
Katekyo Hitman Reborn, Naruto, Bleach, Gintama, FMA, D.Gray-man, Fairy Tail, one Piece, Lovely Complex.... itd. To będzie to co teraz czytam
Jakieś pytania może? Hmm?
Patrzę na niebo, tam lekkie chmury,
a z każdej dziury promień księżyca pobudza do życia cienie liści na drzewie
i chociaż czarne, wszędzie czuć zieleń...
_________________ Katowickie słońce spowił czarnej wrony cień
Nadciągnęły chmury zła, zaczął padać krwisty deszcz
Młodzieńczy wiatr się zerwał, stawił opór siłom tym
Ich ołtarzem Wieża, pomnikiem jesteśmy my
p.s. ten avek... przypomina mi mm... anime... mmm... strzelam bo nie jestem pewna .. Lovely Complex? XD mmm.. a moze nie... nie wiem xDDD powiedz mi xDDD
moze bys troszke wiecej o sobie napisala ;p ja juz sie bardziej wysililem
Nie chciało mi się pisać.. Liczyłam na to, że mnie ludzie będą pamiętać Jestem leniwa... o! już jedną rzecz o mnie wiadomo..
Hmm co jeszcze.. lubię Yaoi... ale to już chyba mówiłam.
Mam 12 lat (nihihi chciałabym przynajmniej )
Lubię się nudzić.. ale nie za dużo... I lubię słodycze... jak nie zjem czegoś słodkiego w ciągu dnia czuję się źle i chce mi się spać.. (czy to nie jest bliskie cukrzycy )
Nie wiem co miałabym napisać...>.<"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum