Nie no słuchajcie przyniosłam waam trochę bobrzego smrodu C:
No ale to miałam napisać na końcu eh kurna znowu zjebałam.
Ogólnie ludzie nie mogę pozbierać myśli i napisać normalnie tego posta więc chyba wyjdzie masło maślane.
OGÓLNIE ZATACHAŁA MNIE TU TAKI SMRÓD HAŃ I JUŻ JEJ ZA TO DZIĘKUJĘ OMGSH JAK TU FAAJNIE :D
No ale się przedstawię.
Bry jestem Ruda kocham ANANASA :d
Niby mam szesnaście lat.
E co tu dalej.
Interesuję się ble ble dobra tam. Czejcie, inaczej to napiszę xd
Kocham rysować. Tak jak dla Flipa jest Flap, dla Papaja jest Szpinak, dla Hani jest Witka tak dla mnie jest rysowanie. Buahahah wiem głupio brzmi ale nie wiem jak inaczej to napisać :x
Kocham słuchać muzyki, bandów takich jak: Alexisonfire, Thrice, MINDLESS SELF INDULGENCE [Hania ty FAGGOCIE <3] i tak dalej [bo to się ciągle zmienia co słucham najczęściej, a bym miała wszystko wymieniać to byście pomarli :c a tego nie kcee :c] i dżapan mjusik: Anna Tsuchiya, OLIVIA i najróżniejsze openingi i endingi z hardkorowych Animee. Bo one mają to coś :D
Interesuję się modą *,* Ale taką jaką mi się podoba xD Jeej DROGI ŚWIĘTY MIKOŁAJU Ruda chciałaby zostać projektantem modyy i mieć mnóstwo forsy ! *A*
No i zostało to co większość pisze na początku, czyli jakie mangi i animy lubię.. [Ruda zostawiła sobie najlepsze na koniec xd] KOCHAM KATEKYO HITMAN REBORN! Jeeeeeeeeeszusz Maaaaarian ta manga rządzi światem i KOCHAM MUKURO kyaaaaaaa on jest tylko mój @w@ Z RESZTĄ JA WSZYSTKICH KOCHAM Z TEJ MANGI NAWET Dr. Shamala xD ALE MUKURO JEST MÓÓJ TYLKO MÓÓJ ! [sorki nie chciałam się zachowywać jak egoistyczna fangerl, więc nie miejcie mi tego za złe, ale mi naprawdę STAJE jak widzę tego Ananasa @A@ ]
Pozatym mojej egzystencji [*x*] towarzyszą tytuły takie jak: Eureka 7, Ouran High School Host Club, Serial Experiments LAIN, Death Note, Full Metal Alchemist i Naruto. Kocham shoneny ... i YAOI *q* [omg 69x27 rlz Cx]
Tak, czasami lubię myśleć nad opanowaniem świata. *w*
Ogólnie jak na razie jedyną stroną gdzie można się ze mną skontaktować jest Last.fm :d DODAWAJCIE MNIE I PISZCIE MI W SZOŁCIE BO PŁACZĘ ŻE NIKT MNIE NIE KOCHA. deviantARTa mam zamulonego więc pozwolicie że się rozreklamuję jak zrobię z tego coś porządnego c:
AHA I PRZYPOMNIAŁO MI SIĘ ŻE ISTNIEJE JESZCZE GG xd Jak wam się nudzi możecie się odezwać ale proszę przedstawcie sie bo jak napiszecie tylko 'hej' to od razu dodam do zablokowanych. SORKI ale jestem przewrażliwiona ;X
I TAK W OGÓLE MAM NADZIEJĘ ŻE MNIE NIE WYWALICIE OD RAZU I ŻE POZNAM TU WIELU WSPANIAŁYCH LUDZI <3 Ahh wy cyce kochane już was wszystkich lubię :D
chciałam jeszcze dodać swoje zdjęcie, mimo iż widzę większość niechętnie to robi [a ja bym chciała się na was ponapalać noo Y.Y] ale to jutro lub pojutrze jak zrobię se jakieś takie cio się nie wystraszycie :D
Dzień dobry! Good Morning! Ohayo gozaimasu! Buenas tardes! Guten Tag! Bonjour! Bonan matenon!
Miło widzieć tutaj kogoś nowego, bo zastój u nas straaaaaszny Obyś przez to nie uciekła od razu Bo wywalić Cię nikt nie wywali, no chyba że rozrabiaka z Ciebie?
Przyszla osoba ... ktora sie pewnie dolaczy do ochrzaniania mnie ze nie ... czytam Reborna D (tzn. ja bardzo chce , ja wrecz pozadam KHR dalej niz 3 chapte ale to moja wina ze net nawala ?)
Wielkie dziendobry ... Geeezzzuusie .... jak ty chaotycznie piszesz XDDDD
Ciesze sie ze mamy na forum od 5 prawdziwego EVILFanGerlllaa, przynajmniej przestanie byc ze to ja jestem dziwna >D
wo kurcze widać jaka życiołowa z Ciebie osóbka miło Cie poznać, miłego pobytu, witam milutko ;]]]
heheh ale przyznam że miałam małe problemy z rozczytaniem o-co-właściwie-chodzi ;]]
_________________ Na co komu posiadanie władzy nad kosmiczną równowagą, na co poznawanie tajemnic losu, jeśli nie można zwyczajnie czegoś wysadzić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum